想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醫生話我的體溫好似 "恆生指數"呀......

我已食緊第四個 cycle 既藥.
但仲係緊呀???

help

禁止訪問

Re: 醫生話我的體溫好似 "恆生指數"呀......

別墅

咁你即係有冇排卵亞??
;-)

大宅

JENNYCHOI 寫道:
但仲係緊呀???

help

咁係d m準唔準呀? 你係唔係食排卵藥呀?

憲泓出世6磅 2歲10個月29磅

男爵府

jennychoi,

你食緊咩藥 ? 我發覺我近期的m 週期都好亂, 請問你個 doctor 好唔好, 收費貴嗎 ??

大宅

我d m cycle都亂晒, 加無排卵, 今個cycle食第一次排卵藥, 今日day22都未排卵, 唉...可以點做呀? :-(

男爵府

我一起身就量 la,
冇大動作...

[quote]
Tbb 寫道:
你探熱時是否剛起床及未有大動作時探

男爵府

醫生話有, 但只睇temp 就知有,
我的temp 咁, 佢點睇???

不過我下星期一去照超聲波, 睇有冇排卵,
好似打埋針呀???

好恐怖咁......

fefe 寫道:
咁你即係有冇排卵亞??

男爵府

我係食緊排卵藥呀......
已經4 個cycle la

fanipwife 寫道:
[quote]
JENNYCHOI 寫道:
但仲係緊呀???

help

咁係d m準唔準呀? 你係唔係食排卵藥呀?[/quote]

男爵府

我覺得我個醫生好貴, 其實我想轉,
但又唔知轉去邊好, 同佢又跟緊我的temp.

睇一次連排卵藥都成 $600,
我又冇野做, 我想睇埋今個月, 可能唔睇 la......

natnatbaby 寫道:
jennychoi,

你食緊咩藥 ? 我發覺我近期的m 週期都好亂, 請問你個 doctor 好唔好, 收費貴嗎 ??

男爵府

jennychoi,

排卵藥要食甘耐 ? 我以為幾次就ok. 醫生有無同你照無排卵, 好似一開機照就要甘貴..

男爵府

我想係咪大約 $800 一次呀??

唔會再貴d 呀?? 等我問下先

natnatbaby 寫道:
jennychoi,

排卵藥要食甘耐 ? 我以為幾次就ok. 醫生有無同你照無排卵, 好似一開機照就要甘貴..

男爵府

我今日照左la, 我"孑"宮後屈呀......
好擔心呀

咁點算呀 :-( :-(

大宅

JENNYCHOI
唔駛擔心, 子宮後屈都有bingo既機會架, 你又唔係卵巢有事, 又唔係一定無得生, 所以relaxe d, be happy

男爵府

醫生話難有d, 有冇 人知道子宮後屈
有幾多期呀???

help

首頁

尾頁

跳至