跳至
[2004年或之前] 0717嘉湖會所游水水

首頁

尾頁

大宅

Re: 0717嘉湖會所游水水

tunghei1025,
去流浮山食晚餐,記住count埋我同寶B呀!(明晚開始我就同Bo B相依唯命)

複式洋房

我終於同老公和老爺奶奶擺平咗, 星期六番去食飯, 星期日可以join你哋啦. 好多謝林老太一早預咗我, 但我都係唔好意思係到打尖, 我排番隊啦, 如果唔夠証, 我吔就夜晚嚟飯局! 如何安排, 一有決定就好通知我啦

時間 : 1./ 1:45 - 4:00(可能會曬到傻)
2./ 4:45 - 7:00(的水應該唔會凍喎...我老公 & bobma 既意見)
訪客費用 : 成人30.00
dinner : 流浮山

1./ 林老太 - 2a1b (4:45-7:00)
2./ wendy_ho - 1a1b (4:45-7:00)
3./ lui_BB - 2a1b (無所謂)
4./ 歌利亞 - 1a1b (無所謂)
5./ bb-c --2a1b(幾時都得)
6./ feiangel--2a1b (4:45 - 7:00)
7./ karenal66--2a1b (4:45-7:00)

大宅

各位,
唔好意思, 臨時有D事來唔到, :-( :-( :-(
唯有下次先啦....

________
時間 : 1./ 1:45 - 4:00(可能會曬到傻)
2./ 4:45 - 7:00(的水應該唔會凍喎...我老公 & bobma 既意見)
訪客費用 : 成人30.00
dinner : 流浮山

1./ 林老太 - 2a1b (4:45-7:00)
2./ wendy_ho - 1a1b (4:45-7:00)
3./ lui_BB - 2a1b (無所謂)
4./ 歌利亞 - 1a1b (無所謂)
5./ feiangel--2a1b (4:45 - 7:00)
6./ karenal66--2a1b (4:45-7:00)

大宅

如果7點幾8點出發, 即係我由屯門6點幾要出門口, 應該得掛. 我6點餵埋盈盈食奶, 食埋藥, 先出門口. 我估ok.

大宅

林老太 ,
我confirm咗食海鮮先 (因我個工人會早啲番屋企) , 至於游水 , 我都係要觀察到最後一刻先答得你 (希望你唔好嫌我煩啦 , 因為實在唔知個大少到時狀態點 , 請見諒 ) . 如果我到時去游水 , 我會4:00pm前 call 你 , 如果收唔到我 call , 代表 Anson 依然未 ready , 咁你哋就玩得開心啲啦 ! 不過記得游完水 call 我喎 (睇幾時去流浮山 )

大宅

lui_bb, feiangel, abs, 歌利亞, karenl66, wendyho

各位好, 原來噤多0410BB住係天水圍, 我都住係天水圍呀,平時我都有帶我BB去嘉湖會所游水,星期日都好想參加呀,不過一早book左要同BB去影相,好可惜呀! :-|

大宅

abs,
梗係冇問題啦....IF ANSON ok妳就call我啦.....if...if...如果....如果...假若....假若...... 游完水我忘記call妳dinner...妳找我喎~~~

evon,
咦......妳又住係天水圍架....妳住係邊期呀???

男爵府

林老太,
咁我諗你好大機會會唔記得...因為我時時都聽到你話:弊....死火...唔記得添....哎呀....

kakakakakakakaka

男爵府

evon

hi~ 我唔係住天水圍嫁~ 不過717去打攪 "的的媽" O者~
希望下次有機會同你&你BB見面LA~

大宅

tunghei,

我唔係住嘉湖架,我住天頌苑,不過BB佰娘住嘉湖所以為左方便我都申請左張咭,方便BB去會所玩波波池同'sir'滑梯 (室外d公園真在太多蚊啦),佢超鍾意玩波波池,你有冇同的的去呀,佢鍾唔鍾意玩呢?

lui_BB,

好多謝您歡迎我呀,我都知我遲join 0410架啦miss左好多野,又報唔切813喎 :-( ,因為我開頭時淨係識去2004年10月媽媽會,唔知原來其他野就要去其他post,蠢到死

大宅

abs,
睇來你同我一樣都咁胃食喎

tunghei1025,
需唔需要我張證呀?你們幾點係邊樹集合呀?

複式洋房

"今日玩得好開心, 唔該哂tunghei1025 & Bobma, 及各位, 可惜我扭眼瞓, 攪到爸爸要落order打道回家, 無得同你吔一齊吃晚飯, 不過媽媽趁我同爸爸訓覺的時候攪好咗啲相, 不妨睇吓得唔得, 因為係媽媽第一次用babyhome放相.希望o.k.啦. " 樂瑶字

Click Here

大宅

今日好盡興呀....多謝bobma的幫忙...... 我都有少少相俾大家睇下~~

嘉湖游水篇

別墅

今日我同浚浚都玩得好開心啊,林老太,食飯個度幾多錢啊?今日真係唔該曬你同BoBMa,Wendy_ho,thanks! :-P

子爵府

好媽媽勳章

我同顥然豬都玩得好開心, 不過當然我開心d啦, 因為可以大飽口福ma
不過顥然真係要出o黎social多d, 成日都chi到我實一實, 成個裙腳仔咁, 真係要
但最可惜o既係....我局然唔記得帶相機, 無辦法同你o地影相 :-(

大宅

真係好開心呀 ! 同咁多b一齊游水真係好正 , 仲要個個都咁唔驚水 , 掂 ! 游水都冇乜嘢 , 不過餐飯就真係令人魂飛魄散 (雖然啲嘢都幾好食) , 食完我成個人都散晒 , 真係攰到想C , 好似做咗幾日苦力咁 . Anson真係好勁 , 佢游完水 , 再食埋餐嘈到震嘅晚飯 (個個b都係咁倚扮吓瞓覺 , 佢就全程都眼甘甘 , 再加埋喺果個咁親密嘅空間手舞足蹈 , 真係想 ), 佢都可以番屋企玩到十二點幾先瞓 , 仲係玩得好興奮果隻 ?-(

唔知係唔係餐飯食得太緊張 , 搞到我半夜胃痛痛到瞓唔到 :-(

tunghei and BoBMa 唔該晒你哋呀 林老太講得啱 , 今次嘅活動同703郊遊不相伯仲

大宅

雖然我琴晚剩係join你地食dinner, 但係都好開心呀~

不過盈盈失禮哂大家囉, 又曳又嘈又喊, 好在有lui_bb同佢老公咋, 連野性難馴既盈盈lui_bb老公都可以搞得掂, 真係勁丫~ 呵, 以後有咩gathering我會問下lui_bb老公去唔去先, 嘻~~

重有多謝tunghei, BoBma熱情招待~

同埋呢, 你地d老公都好nice丫, 真係好, 唔似我隻衰佬咁!!

林老太
食左幾多錢呀?

大宅

各位,

我已pm左大家要幾錢啦.......

盈媽,
lui_bb既老公真係令我大開眼戒......我地以後0410有bb曳曳時...就交晒俾lui_bb老公處理...我地就有安落茶飯吃咯...呵呵呵呵

子爵府

睇左妳地昨日去swim既相啦! 得karenal66多d游水既時候既相睇, 咁多BB去游水, 場面真開心

lui_BB:
妳今日會唔會累過頭, 無返工呀?? 銘澤曳曳呀, 搶正菜舊鴨仔, 不過好好笑

大宅

睇咗你地d相啦, o敢多bb一齊去swim真係好開心, 最衰我老公唔得閒啦, 所以無份去, 唔知你地會唔會在8月前再去多次呢??

首頁

尾頁

跳至