跳至
[2005年] HELLO

首頁

尾頁

大宅

HELLO

大家好, 我係新bk 會員, 而家有左35 weeks, expected date 係 818

民房

Re: HELLO

HI~

我 828 呀!!!

民房

TESTING

民房

Edgar媽,

我都係加入咗幾日, 我嘅預產期係8月10日, 巳經ready走佬袋啦因為我擔心早產呀 !!! 心情有d緊張~~~bb就快出嚟啦 [quote]

大宅

Hello,

My EDD on 20 Aug in QE, How about you?
該用戶已被刪除

侯爵府

moonBEBE,
我都係828呀, 我會去仁安生, 咁你呢?

洋房

Billie&Winnie 寫道:
welcome!!!我預產期是812,會在廣華生。
所有入院用品都準備好了,很期待BB出世,
但我求神一定要比我在預產週時生!我知神
一定會應許我禱告的!

Billie&Winnie,

請問你個走佬袋有 d 咩野, 可唔可以參考下?
因為我都好想執定, 但次次都唔知執 d 乜落去,
結果到依家都未執好!
從我母親生我, 你就是我的 神! 8月17日:3.745kg / 9月6日:4.385kg /10月20日:6.2kg / 11月21日:17.5lbs / 1月3日:18.7lbs / 2月24日:21.3lbs
該用戶已被刪除

洋房

Billie&Winnie,

唔該哂!
從我母親生我, 你就是我的 神! 8月17日:3.745kg / 9月6日:4.385kg /10月20日:6.2kg / 11月21日:17.5lbs / 1月3日:18.7lbs / 2月24日:21.3lbs

首頁

尾頁

跳至
熱門主題