在職全職

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章

全職媽咪會.........2005

就呢度喇

公爵府

Re: 全職媽咪會.........2005

o~明白~

公爵府

好媽媽勳章

你對b大個左好多喎.

公爵府

大家咁話
我個囝個樣, 人地以為佢3 yrs lu~

公爵府

好媽媽勳章

我個仔d人話2歲, 不過你個女似返依家年幾, 個仔個樣大d.

依家個仔仲肯唔肯飲奶奶呀??

我個仔好廋呀! 想同佢試下加營素, 知唔知好唔好呀?

公爵府

係啦~個女似返依家年幾, 個仔個樣大d.

仔仔算做肯飲奶奶嘞, 一日3次, 每次5-6oz., 不過飲40-60分鐘~~~~~

仔仔因under 3%, 所以我都開始俾佢飲加營素 lu~
不過姐姐話加營素好甜~

公爵府

好媽媽勳章

喂, 咁一日佢飲奶多過我個仔, 我個仔早晚奶, 每次7安, 兩餐congee.

好甜?? 咁佢飲唔飲呀?? 你係唔係3次都比佢飲加營素架??

公爵府

甜, 佢鍾意飲呀!! 不過我唔想咁甜咋~
一日1次比佢飲加營素~唔好谷得太快啊~

你有沒有嘗試打電話比雅培取送罐400g試用裝比你呀~

公爵府

好媽媽勳章

我都想一日比佢飲一次, 姑娘話一日要飲兩至三次先見到效果喎

我之前去睇醫生, 拎左張醫生form, 可以拎一罐400g, 不過未寄黎咋!

你話佢甜, 咁你個仔會唔會唔飲另一隻奶粉架???

公爵府

您未收到就打去啦~我已寄了幾星期都未收到~上星期打去~一星期到就收到了~(不過藥房無貨~晒氣!!)
佢只是飲了幾日, 仲未唔飲另一隻奶粉

公爵府

好媽媽勳章

我前2日打左去, 佢話盡快寄比我.

我見雜誌有可以拎試用裝, 唔知仲可唔可以拎呢??

公爵府

我都唔知可唔可以拎啊~不過我唔"博"lu~

公爵府

好媽媽勳章

我收到張coupon喇 尋日出開去都換埋, 唸住下星期(即聽日)開始試下.

你食左有冇覺肥返小小呀??

公爵府

您估仙丹咩 食左一星期咋
我張coupon 都未換到奶粉呀 :-(
自己已買左罐大lu :tongue:
係呢, 您仔仔瘦嗎

公爵府

好媽媽勳章

哈哈 我唔知問下你ma
我尋日去開德仁走去換埋(佢仲話岩岩尋日返貨)

佢瘦呀, 同期好多bb都20-22磅, 佢仲得18-19磅, 一除衫沖涼, 好瘦咁, 不過佢食好多野, 唔知點解

公爵府

o~真係睇唔出得18-19磅 ~咁開始俾佢食lu~
不過今日姐姐話我仔仔開始鍾意飲加營素多過恩美力~大劑

公爵府

好媽媽勳章

我都驚好似咁tim, 係唔係比加素素佢就飲晒, 比另一隻就飲唔晒呀???

係喇, 食極都唔肥.

子爵府

好媽媽勳章

Luzern:
你哋開咗間新舖,做咩唔通知我來~
(新的交心地)

我今日又係中Kindness,激死我啦!
幾時比我中Happiness啊? :-(

bby:
同你say個hello先

不要五十步笑一百步;不要看見人地眼中既刺而忘記了自己眼中的樑木;做人要對得住自己~

公爵府

好媽媽勳章

Lok,
HIHI, 得閒都黎傾下計喇.

我都未有Happiness真係好難先, 激死我.

公爵府

hi Lok1206

係囉~得閒都黎傾下計喇~
我唸我都唔會中Happiness啊

首頁

尾頁

跳至