跳至

首頁

尾頁

民房

Re: 有冇媽咪參加

味呀!而且在中午扭眼瞓呀!有時真無佢乎!大多數最後摟住佢瞓(好似餵人奶)十奶咀,這樣才肯瞓! :-(
Snoopyb :wave: 5月18日出世,重3.84KG

別墅

snoopyb:
我個仔朝早到黃昏都好好湊,但到夜晚7:00左右就成日要抱住直到11:00先肯訓.幾時返去打針呀?我9月7日10:15.
下星期一先返健康院做聽覺測試.唉.....想唔返健康院呀!!但醫生話最好同阿仔做測試.做左安心D.都唔知做唔做好?再唔做就唔駛去(因3個月前要做).

民房

澄澄媽媽:
我都係9月7日上午10時15分打笫二次針呀!到時又可以再見面.
我亞B與你仔仔就相反,他在日頭唔肯瞓,如果佢眼瞓就要扭,其頭痛!每次想瞓之前,雙眼已經合上但雙手不停抓面、“蚊”頭髪(因他有很多頭髮)及頭頭左右“FlNG”,然後個奶咀便掉下,使到他自己發“敏”“陣”,跟住便哭就瞓唔到!
你有沒有甚麼方法?其他媽咪也可以給我意見!謝謝!
?-(
Snoopyb :wave: 5月18日出世,重3.84KG

別墅

snoopyb
你加左bb張相啦!好得意呀!!!!

民房

澄澄媽媽:
係呀!終於成功.點解沒有你個細B張相呀?

別墅

snoopyb:
我個細B影相實唔會望鏡頭,暫時無張靚咪唔整囉!! :lol:

民房

唔緊要!9月7日見啦.

民房

终於見到細B(魚仔)!

首頁

尾頁

跳至