心聲留言

跳至

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

亞b跌左落地...

昨天亞b由大床跌左落地下(起左個"樓"), 我真係好唔開心呀! 老公鬧到我死呀~ 唉..我都唔想架, 肉/心痛都死呀!寧願有事果個係我呀!:-( :-(

伯爵府

畀面勳章

Re: 亞b跌左落地...

你 亞b無事嘛?佢幾大個呀?細路仔跌下好快好的,不用太擔心。你老公就差d 應該體諒下你嘛...難道做亞媽的想個仔受傷咩!

大宅

好媽媽勳章

第時行開唔好再放BB在床了,放在網床或BB床啦!
再唔係整改playmat比BB在地上玩low^^

大宅

Jazz 寫道:
第時行開唔好再放BB在床了,放在網床或BB床啦!
再唔係整改playmat比BB在地上玩low^^

亦可買個床欄

大宅

我個女六個月大時亦都試過由大人床跌落地,我即刻帶佢入院照X光,照下個頭有冇事,好彩冇
[img align=left]http://img.mms.sohu.com/mms/1420/81/14881/p1.gif[/img]

伯爵府

我個b4個月時都試過係1米高掉下來...

那時好心痛 :-(

不過,現在還不是頑皮得令人髮指
我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

大宅

kingawa 寫道:
我個b4個月時都試過係1米高掉下來...

那時好心痛 :-(

不過,現在還不是頑皮得令人髮指

我個仔又係4個月跌過一鑊金...仲要跌親後腦..因為佢跌完成個訓左係地度哭...不過而家都係好百厭 :lol:

如果佢跌到之後無嘔無呆無唔食奶...都唔使太擔心...皮外傷..好快會好番...唔好咁內疚喇~~~意外無人想架麻

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

囝囝無事. 抱起佢時, 佢只係大喊左兩下就收聲喇.好乖.
囝囝就快6個月了. 不過, 我依家成日都諗番架, 好唔開心囉!

多謝大家關心!

男爵府

我個仔差不多9 個月時, 都試過由床跌左落地起左個"樓", 不過我老公只係鬧左我一, 兩句, 我到而家都仲好覺得對唔住囝囝呀.

大宅

我個仔前幾日又係o係張床度跌左落地~
同一日, 仲要俾個雷嚇親~雙重打擊~
攪到我好唔開心~
但我男朋友冇鬧我~
我講俾佢聽個仔俾雷嚇親攪到食奶濁親, 佢仲o係度笑~

大宅

我個仔試過2次啦, 係大床跌左落地, 佢喊到收唔到聲, 我都跟住想喊 :-(
明日之<猩> - 卓彥

大宅

我個仔都係, 3次 :-( :-( :-(

請幫忙投我囡囡神聖一票, 第一幅有水泡那張, 萬二分感謝 :

http://www.haomama.com/summer_photo/ballot.jsp

大宅

我個女一歲既時候都試過由床跌過落地, 而家就黎九歲啦, 咪一樣無事, 重醒過你, 駁咀都不知幾叻呀

跳至
熱門主題