潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

GUCCI 粉紅色中型牛奶包(有夾層)買幾錢呀?

我好鍾意呀
http://ladyshop.pchome.com.tw/prod/M011/M01131/M0113132.htm?shop_id=S0000018

大宅

Re: GUCCI 粉紅色中型牛奶包(有夾層)買幾錢呀?

[img align=right]http://img2.uploadimages.net/thumbs/tn_727180prod_picm.jpg[/img]

[img align=right]http://img2.uploadimages.net/thumbs/tn_047813prod_picd1.jpg[/img]

大宅

有無人知仲有無貨.....
我去専店見過黑色同啡色,都無夾層.粉紅色就買完 ,唔知係唔係粉紅色就特別D,就有夾層,不過我上網又見有D過無夾層喎?

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

hi Daphne

我在2月喺harbour city 果間專門店買左個同系列
(粉紅色)但是"短帶/梯形/無夾層"那個款, HK$4650
我記得都有問個呢個都係in between 4650~5000
我用左唔夠10次依家想轉個LV, 你會唔會考慮二手,
可以平D買比你(益志同道合, 賤價賣比XX站),
if interest, PM me !!
(可唔可以教我點樣貼上圖片呀 ? THANK YOU)

大宅

我有興趣呀, Pls send me pic, price , infor. thx
[email protected] ..
貼上圖片,可以去使用意見看看,有人教

大宅

hi Daphne

pls send me price?
Thanks.

vic6

水晶宮

Dear Daphne

好呀, 等我今晚返屋企同個袋影張相後再e-mail比你睇,ok??

水晶宮

hi Daphne

I just send you the picture and price, please check your e-mail and let me know if you're interested in my bag.

首頁

尾頁

跳至