跳至

首頁

尾頁

大宅

柴灣區既MAMI想請問有邊間幼稚園好呀?

THX
2000-12-2 --日鋒-- 2004-12-16--日晴-- 2004-12-16--日宇-- 2002-12-4 --日朗-- 家有四個小魔怪

複式洋房

Re: 柴灣區既MAMI想請問有邊間幼稚園好呀?

I also want to know, please help
我叫 Sherwin, 2003年7月6日出世, 係一個好可愛嘅男仔

大宅

醒目開學勳章

我都想知 ! many thanks !

民房

Try Canna in Siu Sai Wan

2003年11月11日,彥廷囡囡出世了!重3.135kg. 祝願所有小朋友活潑可愛!

大宅

siu sai wan HONG KIT

男爵府

請問培元好嗎?

男爵府

請問培元好嗎?

洋房

D人話柴灣區"海星幼稚園"都幾好, 如筲箕灣區: "浸信會培理學校"-我小兒都在這兒讀書K2, D老師個個都好有愛心, 校舍環境十分好! 不過程度不太深, 但我見到D學生和我仔仔都讀得就好開心! 整體我都很滿意! 而"明俄幼稚園"-以前我弟弟在這間讀, D程度都算幾深, 係明校之一, 但我就不喜歡這兒環境, 覺得環境由細由差, 連我個仔之前去面試K1, 連門口都唔肯入去, 由頭喊到落尾

別墅

小西灣康傑都幾好架!我仔仔讀緊k3啦,d老師好好人,好有愛心架!我仔仔成日返黎講學校d野,都好開心架,佢好鍾意返學架!雖然唔係咩名校,但係我覺得最緊要個仔讀得開心囉!

首頁

尾頁

跳至