懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

魅力公主 精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

呢幾日bb旭得比較少左,好似細力左dd,位置又有少少唔同,縮宮又多左密左,唔痛!
分泌多左dd.....
有冇機會呢幾日生?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

原帖由 seven_cola 於 10-12-31 12:50 發表
呢幾日bb旭得比較少左,好似細力左dd,位置又有少少唔同,縮宮又多左密左,唔痛!
分泌多左dd.....
有冇機會呢幾日生?

點解唔入院check下, 安全d呀!!!

入院同醫生講, feel到bb郁小左, 佢地會同你check架.

禁止訪問

子爵府

佢有旭嫁,而家都旭緊,我monday產檢問下先....

大宅

畀面勳章

我都覺BB旭少左,而且無之前咁大力...分泌又係多左.....不過我見BB都有旭...只係比之前少左....

子爵府

原帖由 愛麗斯傳說 於 10-12-31 06:46 PM 發表
我都覺BB旭少左,而且無之前咁大力...分泌又係多左.....不過我見BB都有旭...只係比之前少左....

你已經38week喇喎,第幾胎呀?
我第2胎,希望早d,但我第1胎係41week多先生,好唔想又遲mouth:

別墅

唉... 我都係呀.... 日日都係度等.... 上一胎41w要催生.... 都唔知阿b幾時先願出世... 老公又唔俾我去得遠...

男爵府

我個B遲左5日,下星期3要返仁安催生喇~ 邊度都唔去得,淨係去公園行,但係一d反應都無== 等到我丫~

大宅

畀面勳章

原帖由 seven_cola 於 10-12-31 18:51 發表

你已經38week喇喎,第幾胎呀?
我第2胎,希望早d,但我第1胎係41week多先生,好唔想又遲mouth:mouth:" />

我第一胎呀....不過我有血糖高...政府醫生話如果39週BB仲未出黎...會約我返去催生...總之唔會過預產期啦...我都想BB早少少出黎....想早少少見到BB

大宅

畀面勳章

我岩岩放左產假第3日.....3日都有出街行....
但係我奶奶都仲要叫我出去行....我心諗...我咪日日出街行囉....仲想點呀??係咪要我由朝行到晚先返得屋企呀??......

首頁

尾頁

跳至