自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

TRENDYLAND 特賣場又開啦

TRENDYLAND 特賣場今日起開
長沙灣廣場2期5樓
11:00am-8:00pm
11:00am-7:00pm (sun)

大宅

Re: TRENDYLAND 特賣場又開啦

Thanks.

每次我都買好多野架

大宅

思思 寫道:

每次我都買好多野架

係呀, 我每次都買到好多野, 今次見到佢張傳單好多野都好平,
不過排隊比錢實好耐.

伯爵府

思思 寫道:
Thanks.

每次我都買好多野架

請問會有咩買架, 係唔係同門市一樣 有幾多discount

大宅

好多野買, 有返學用品, 家居用品, 乜野都有, 平d.

大宅

我想知開倉今日至幾時???可否通知!!!!
a1712hk 寫道:
長沙灣廣場2期5樓
[img align=left]http://sc.groups.msn.com/tn/5B/E1/cinnamoroll/2/22.jpg[/img]

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

星期六會去睇睇

大宅

[quote]
amycoco 寫道:
[quote]

傳單無講做到幾時, 只係講7月14日開始, 不過以前開倉都有1個月時間.

男爵府

kwan0520 寫道:
星期六會去睇睇

星期六去會勁勁勁多人

公爵府

畀面勳章

好似年年都會開倉, 今年有乜野平野可以買.

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

thanks~ ng g 有無傢俬買nei~?

a1712hk 寫道:
長沙灣廣場2期5樓

大宅

Thanks.
a1712hk 寫道:
[quote]
amycoco 寫道:
[quote]

傳單無講做到幾時, 只係講7月14日開始, 不過以前開倉都有1個月時間.
[img align=left]http://sc.groups.msn.com/tn/5B/E1/cinnamoroll/2/22.jpg[/img]

民房

大宅

what is the difference between the warehouse and shops of Trendyland? i think the price and type of goods are similar ?-(

別墅

can use visa for payment ??

大宅

特價場有好多種類東西賣。有新貨,有舊貨。一般新貨都平過門市。特別係家私好抵,約門市8折。如hello kitty新 貨就好快斷 貨,要買趁手。

如無記錯,$300以上可用visa

大宅

好媽媽勳章

7月14日至8月31日
長沙灣廣場第二期5樓(荔枝角MTR-A出口)
11:00am-8:00pm/11:00am-7:00pm(sun)

7月21日至8月8日
旺角雅蘭中心4樓雅蘭展覽館(旺角MTR-E1出口)
11:00am-10:00pm

8月10日至8月14曰
尖沙咀海港城世界商業中心3字樓(尖沙咀MTR-A1出口)
11:00am-9:00pm

8月17日至8月30日
銅鑼灣時代廣場蘇格蘭皇家銀行大厦13樓(銅鑼灣MTR-A出口)
11:00am-9:00pm

大宅

唔該晒! 我會星期六去睇睇!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

Thanks a lot !
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

大宅

請問有無媽咪用過或用緊"滴士尼"的熱水煲?"襟"用嗎?會否好易有"秀"色?
因為我是用美的牌熱水煲的,用了三年幾,但前幾個月開始就有"秀"色及煲完d水有異味,我試過煲"檸模",但d"秀"色不退,d味都係咁,所以想試下其他牌子的熱水煲。

首頁

尾頁

跳至