嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

健康院

想問你地帶bb去健康院係咪次次去都會幫你度高磅重度頭呢?
我今日帶囡囡去灣仔個間鄧志昴母嬰....6個月大的囡囡佢地都唔幫佢磅重度高度頭o既?... 我問佢,佢話可以唔使做哩d. ...
但..係.. 有乜理由6個月大的bb...乜都唔使做先得架...乜都唔同佢做..咁點知佢發展正唔正常呢?

想問有無媽咪帶bb去西營盤個間? 會唔會好d? 我想轉番去西環睇下會唔會好d
我係三位小朋友的全職媽咪.各位媽咪一齊努力呀!!

別墅

Re: 健康院

好似唔轉得架,你問下好d

男爵府

轉得架.我之前都唔係哩間架..
之前係大埔d service好好多架~~~
灣仔哩間我覺得差好多... :-x

子爵府

大埔幾好, but我琴日去, 都無幫呀b磅重量頭圍, 我呀b3個月炸.....
琴日好多人, 可能佢地唔夠人手, 或者有人請左假怪

大宅

littlewhite_amy 寫道:
我今日帶囡囡去灣仔個間鄧志昴母嬰....6個月大的囡囡佢地都唔幫佢磅重度高度頭o既?... 我問佢,佢話可以唔使做哩d. ...
但..係.. 有乜理由6個月大的bb...乜都唔使做先得架...乜都唔同佢做..咁點知佢發展正唔正常呢?

想問有無媽咪帶bb去西營盤個間? 會唔會好d? 我想轉番去西環睇下會唔會好d

我囡囡6個月時去下葵涌個間都無磅重, 度完頭圍問佢幾多都無答我

男爵府

上次4個月去就有度頭.. 今次乜都無做.. 離晒譜
siuman 寫道:
[quote]
littlewhite_amy 寫道:

我囡囡6個月時去下葵涌個間都無磅重, 度完頭圍問佢幾多都無答我 [/quote]

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我囡囡就去開西九龍中心果間健康院每次都會磅重但度高同度頭好似噤耐以黎做過2次 ?-(

男爵府

我最覺得奇就係連磅重都無..
咁佢地點知我個b正唔正常

侯爵府

好媽媽勳章

我同阿女係去牛頭kok 個間 都又係ng 係次次磅重 甘耐頭圍都係度個2次 我都有問過 佢d nurse 話ng 晒 次次 度喎 我有時都覺得佢地好拿西 呢d 就係唔晒比錢既 服務la

男爵府

係羅.. 真係好鬼拿西... 求其到....

首頁

尾頁

跳至