育兒好物

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想買搖椅比bb

想買搖椅比bb, 有咩好介紹呢? 有冇d搖椅可以坐得耐d, 坐到兩三歲左右嘅呢? thx!

大宅

Re: 想買搖椅比bb

講真! 我張搖椅都冇乜用過! 又阻"定",不過係人地送的~

你最好帶你個b去toyrus試下佢肯唔肯坐先

民房

我個BB座係搖椅好乖自己睇電視呀!
有時做家務時佢自己係度玩,幾正呀!!!
當然,久唔久要叫下佢個名,咁佢會覺得我地沒有忽略佢呀!
仲有呀!
有時眼訓得好勁,我就會放佢自己睇迪士尼台我就睡覺,因為搖椅有安全帶呀!!!!!
我買的係CHICO的,坐那一張野可以取去洗幾好呀!
我叫做方志毅,2004年11月23日出世的, :-?

複式洋房

多謝你哋嘅回應!

castlefong, 你張搖椅係咩型號, 幾錢到呢?

伯爵府

我o岩o岩買左張aprica o既high chair比亞b... 佢依家仲細,所以要黎瞓,遲d 可以坐住食飯

張high chair 係比0-4歲用o架... 都幾方便o架﹗

我出廳又推佢出去,入房瞓覺又推入去... 成日都可以睇住

水晶宮

2019新春慶豚圓

yonhing 寫道:
想買搖椅比bb, 有咩好介紹呢? 有冇d搖椅可以坐得耐d, 坐到兩三歲左右嘅呢? thx!

yonhing
搖椅真係幾有用, 可以在間屋唔同ge 角落用. 但係, 話就話有d 搖椅可以用到2-3歲, 用黎食飯都得. 但係 bb到歲幾識行識走時, 就唔會願意比人鎖住在搖椅度. 我屋企張搖椅, 用到阿仔歲幾, 已經退役.

伯爵府

我係吉之島上次特價時訂左張 COMBI 搖椅

正價 : HK$1,800
特價 : HK$1,432
訂左貨, 未送 ---> 送貨日期 : 8月15日.

由於, 我忘記我屋企既走廊做左個薄身書櫃. 而家, 度左個
SIZE 仲差 3 CM 先過到. 所以, 唔可以係房推到出飯廳.
失去了我原先買既原意.

如果, 有興趣. 在吉之島送貨前可以改單送到府上.

張搖椅資料係呢個網度可以睇到 :
http://ec.kidshop.com.tw/enphants/model_books_classifya.cfm?Largno=02&Midno=02

首頁

尾頁

跳至