潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章

有無人知喺德國(Frankfurt)及比利時買LV抵唔抵

有無人知喺德國(Frankfurt)及比利時買LV抵唔抵, 會平過在香港買嗎 ??
該用戶已被刪除

Re: 有無人知喺德國(Frankfurt)及比利時買LV抵唔抵

男爵府

好媽媽勳章

Re: 有無人知喺德國(Frankfurt)及比利時買LV抵唔抵

我知係德國買會平過香港 約七折或八折.
BonnieKam 寫道:
有無人知喺德國(Frankfurt)及比利時買LV抵唔抵, 會平過在香港買嗎 ??

複式洋房

我今年一月係Frankfurt買過, 為返港幣差不多係8折 (連TAX REFUND) 但當時歐羅價算係高 (10.5), 如果而家去應該都可以做到7折. 因為歐羅咁低.

我出年都會再去, 希望到時歐羅都有咁平啦.

男爵府

會~不過計埋機票錢就可能唔會

水晶宮

畀面勳章

THANK YOU 各位嘅回應, 我都係因為公司有同事將會出TRIP才能機會託他們買的. 所以唔使計埋機票錢 !!

珍珠宮

我有朋友去過歐洲,比較過,LV最平是在丹麥買!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

首頁

尾頁

跳至