母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

在(香港區)港安生過的媽媽﹕是否提少句﹐姑娘就會俾剛出世BB食奶樽﹖

我將在11月生第一胎﹐好想餵人奶﹐考慮緊港安or Matilda﹐但有聽聞過數單港安case﹐包括自己朋友&BK媽咪﹐明明講好話要餵人奶﹐但BB一生出來﹐媽咪一時間太累﹐姑娘/阿姐竟然就已經用樽餵了糖水/奶粉﹐以致之後阿B點都無法再肯飲人奶﹗﹗有冇過來人可以分享下經驗﹖你知第一啖奶幾重要架啦。。。

仲有﹐在港安﹐又聽聞就算住一人房﹐D姑娘都會話你間房太凍﹐勸你將BB放去BB房﹐唔好留在你身邊。但咁樣同我的餵人奶理念好唔同囉﹗

Matilda是否在呢方面“穩陣”D﹖但如不住單人房,就是否不能和BB同房﹖

男爵府

Re: 在(香港區)港安生過的媽媽﹕是否提少句﹐姑娘就會俾剛出世BB食奶樽﹖

my experience with Adventist actually quite good, compare with St. Teresa where I gave birth to my eldest son in 2002. I gave birth to my younger son early this year in Adventist and found their support for BF very well.

If you request BB to be 100% BF they follow your request. But if they noticed after BF the bb still crying non stop the nurse will come to your bed and tell you, then it is up to you whether you want to BF again or give (glucose) water. In my case I asked them to supplement with glucose water and said to feed with cup, but I did not see for myself whether they used cup.

They let bb stayed with me for as long as I want, when I wanted to sent him back I ring the bell beside my bed and they would come to pick him up. I stayed at 4-ppl.

大宅

Re: 在(香港區)港安生過的媽媽﹕是否提少句﹐姑娘就會俾剛出世BB食奶樽﹖

唔相信bb一出世第一啖奶必須飲人奶, 否則開刀生bb的,就那麼辦 ??

大宅

我以前在港安做的。我記得所有bb除要餵哺外, 都會stay在bb房的。其實好多私家醫院都係咁, 要mummy多休息, 你要堅持呀!

大宅

Thanks, Stockinette for your advice and gigiso for your encouragement! :)

大宅

Anyone else? Thanks.

複式洋房

Hello,
我啱啱上個月係港安生完bb. 我生之前都有聽過話裡面d護士好串,discriminate唔識講芵文既人.........etc
但係我生完之係真係覺得裡面d護士好到冇得彈,仲係有講有笑嗰種,有非常有耐性教你點餵人奶,點照顧bb等等.....
而你所worry既問題我更加可以肯定係冇發生過,佢哋係會每一餐都會問你餵唔餵人奶,瞓之前亦會走入你間房問你會唔會餵人奶. 佢哋第二日仲會比你睇番bb飲咗幾多奶....等等. 而我亦唔覺得佢哋會想你放bb係bb房,佢哋係係好鼓勵媽咪餵人奶多d,所以如果你想放bb係你間房,佢哋係更加歡迎.
但係總括來講,我真係覺得成個過程係港安真係非常好.
比個tips你,我係揀咗二人房近window張床,通常都唔會有人瞓你隔離,同住一人房差唔多,只係唔可以有人陪瞓.
any question, let me know. good luck! yeah!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊