自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

3歲視力檢查

請問在那裹可以做到?? 母嬰院有嗎??
Hi!!我叫做斳斳呀!!

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 3歲視力檢查

有呀, 我岩岩帶完亞囡去健康院做3歲綜合檢查, 佢o地會做晒語言, 視力, 聽力, 分析力同埋大小肌肉檢查既. 當然仲有度高磅重.

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

如果唔urgent. 理工大學,$500.00,但要電話預約.
tel : 27665225
好詳細,但第一次要等約4-6個月.之後每年都打電話比您約時間.
錢多錢少,够吃就好。人醜人美,顺眼就好。
人老人少,健康就好。家窮家富,和氣就好。
老公晚歸,回來就好。老婆唠叨,顧家就好。
孩子從小,就要教好。博士也好,賣菜也好。
長大以后,乖乖就好。房屋大小,能住就好。
老板不好,能忍就好。一切烦惱,能解就好。
堅持執着,放下最好。人的一生,平安就好。

大宅

JENNYSKY 寫道:
如果唔urgent. 理工大學,$500.00,但要電話預約.
好詳細,但第一次要等約4-6個月.之後每年都打電話比您約時間.

依家唔駛等咁耐啦, 理工大學香港有分店, $350驗眼費, 合和中心

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

蘇菲姨姨 寫道:
[quote]
JENNYSKY 寫道:

依家唔駛等咁耐啦, 理工大學香港有分店, $350驗眼費, 合和中心[/quote]

蘇菲姨姨Thanks for your information.
上年3月book時間,等到10月才有得睇.現在有分店最好呢.而且仲平左tim.
錢多錢少,够吃就好。人醜人美,顺眼就好。
人老人少,健康就好。家窮家富,和氣就好。
老公晚歸,回來就好。老婆唠叨,顧家就好。
孩子從小,就要教好。博士也好,賣菜也好。
長大以后,乖乖就好。房屋大小,能住就好。
老板不好,能忍就好。一切烦惱,能解就好。
堅持執着,放下最好。人的一生,平安就好。

複式洋房

母嬰院有,要3半先可驗,但我覺得唔準。

大宅

小仙女 寫道:
母嬰院有,要3半先可驗,但我覺得唔準。

係呀, 所以我咪去

複式洋房

明白了,多謝晒.
Hi!!我叫做斳斳呀!!

首頁

尾頁

跳至