自由報料

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

xox 發表於 12-12-10 10:53
有無JM知Kwun Tong 最近有無開倉?
我知有美亞.... but I want for kinds

我都想知呀!! 唔該哂

侯爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

回覆:inchan0124 的帖子

朋友介紹我去代理訂個美國單格冷藏雪櫃(放母乳),
可以兩用,當冰格又得,普遍下格雪野飲都得架wor!

終於唔使將d奶同食物一齊擺喇 岩岩上到去發現有Esprit開倉,
d衫褲50-70蚊件!外套、厚褸 百幾蚊-300蚊咁上下!
超抵!size應該大中細都有,女裝多! 不過佢無童裝囉!

岩岩買完,夜d番到屋企

補相! 個開倉地址o係荃灣,近吉之島果邊既工業大廈,

荃運工業中心一期18樓L室

夜晚開到8點半定9點,

唔係好記得tim 星期一至日都開既!

公爵府

cherry 開倉

27/12 ~ 13/1 @ 土瓜灣

http://www.cherry-italy.com/html/news.html

男爵府

transformers 發表於 12-12-24 20:00
朋友介紹我去代理訂個美國單格冷藏雪櫃(放母乳),
可以兩用,當冰格又得,普遍下格雪野飲都得架wor!

Esprit果到由幾時開到幾日時? 幾點開始? 有無電話?

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

請問觀塘有開倉嗎? 我想買vtech玩具,thx!

超級版主

超級版主

自由報料子版塊,現已加設<開倉報料>,今後所有開倉及展銷話題,必須貼於此版塊而<開倉及展銷店舖資料庫>的使命已終結,現關上本帖

謝謝各位多年來的支持!

首頁

尾頁

跳至