自由報料

跳至

大宅

訂造織布姓名

想訂造織布姓名(不想要貼紙款,要布質),但找不到資料,煩請提供資料.

謝謝!

別墅

Re: 訂造織布姓名

Please click the below link. I just ordered from this company, but not receive yet.

Join Label

禁止訪問

醒目開學勳章

禁止訪問

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

thanks!!
Lilypie 5th Birthday Ticker

男爵府

Join Label 好"正"呀! 我訂o左4打 唔該哂

大宅

請問有無人係 Join Label 訂 label 又收左貨呀....係咪very good quality 呀....因為我見佢收得好貴wor.....要成$70/24隻,即係差不多$3一隻呀!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

Join Label 真係好正呀 !
以心開揚待人真  晴朗笑容樂在心

大宅

Smiile 寫道:
Join Label 真係好正呀 !

請問你order ge係 sew on label 定係 iron on label 呀?
因為我想訂 iron on label,但要每隻收多$0.5,即係要成$3.5一隻,同埋使唔使再比郵費ga?
最驚係又貴又quality唔好jar!

Many thanks

男爵府

我剛剛訂了, 明天寄支票去該公司, 應該不須郵費及其他費用的

大宅

RCHU01,

Thanks for your information

大宅

Thanks for the info.

大宅

我有個朋友介紹左一個叫"姓名貼紙專門店",24個/$20(姓名洗水嘜),但個size就怪怪地,3x4cm,我未試過,諗緊好唔好訂,有興趣可以睇下佢地個網頁 http://www.hkiou.com
豬仔兔

大宅

Any comment for this?

複式洋房

Re: 訂造織布姓名 (Iron-on $2 /pcs)

我知道有Iron-on Name Label(燙嘜) , 是廠做的 , 價錢十分便宜。約$2/
:-P我叫采瑤,,04年8月16日在廣華醫院出世(36週+3日) 8/16 - 2.6kgs 9/16 - 3.8kgs 10/16 - 5 kgs 11/24 - 5.7kgs 12/24 - 6 kgs 1/7 - 6.15 kgs 2/16 - 6.9 kgs

跳至