懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問將軍澳邊個婦產科醫生好?

大家好﹗

請問將軍澳邊個婦產科醫生好?我有個朋友剛剛有左,佢唔知邊個好,所以幫佢問一問。

多謝﹗

大宅

Re: 請問將軍澳邊個婦產科醫生好?

Dr Yu Kai Man is professional ar. His clinic (Clinic of Union Hospital) is in the Metro City Pharse III . See the details from the following web site.
www.union.org

男爵府

余啟文醫生真係幾好, 他明知我唔會揾佢接生, 都對我好好. 價錢又合理.

子爵府

唔該晒兩位呀~~

請問可以比余醫生的疹所電話我嗎?謝﹗

大宅

余醫生放假, 要25/7先有得睇, 不過嗰日好似full咗, 你可以打去問問 & book 時間, Tel: 27210100.

子爵府

Cosmac2,

唔該晒呀﹗ :mrgreen:

大宅

我又係想介紹妳搵余醫生~~

洋房

其實將軍澳的產科醫生選擇不多(寶琳區好像得余啟文一個),太太看到電視和雜誌上的余,覺得不合眼緣,因此走了出尖沙咀做產檢 :lol:

首頁

尾頁

跳至