自由報料

跳至

別墅

Steve Studio

有無人影過?質素好唔好?

訂雜誌送左張coupon,包
1/ 3X5 :5張
2/ 5X7 :1張
好似無底片,騖俾人屈,唔知去唔去好?

男爵府

Re: Steve Studio

I've tried, quality is OK. When you see the photo they will convince you to buy all in $2,400 inlcuding 24 photo album, film.

別墅

我BB影過, 佢地會晒定4R相比你睇, 但由於只會送3R比你,所以如果你堅持唔補錢, 咁你就要再去多一次, 佢地會話4R清楚好睇d, 如果你想要多一張相, 要補百數元, 我就講價到補百數元比晒4R我及加多一張相. 因我實在唔想去多一次.

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

1116,

我岩岩都用左coupon同亞囡影造型照, 影相既時候影左好多款同好多張, 我仲諗肯定有排比佢屈, 點知睇相既時候得16張, 我覺得d相唔夠sharp唔係咁靚, BB cute studio好d.

6/23影7/2睇相辦, e+轉左5R可以即時取走一張, 佢無sell我要埋其他相, 不過就揀唔落要埋佢, 其餘既相3R要7/22之後去取, 都唔明白點解要人地去咁多次, 佢不如全部曬3R唔好包5R人地咪可以即時羅走, 如果每張要人加$100肯定無人制啦! 又唔肯郵寄比人?

BB cute studio 明碼實價 $390 (平日) 任影50分鐘, 任揀造型, 不過沖費另計 $60 一筒, 我亞囡影左8個造型一筒半 $490 埋單, 仲包埋郵費星期三影, 星期五送到我屋企, 都影得幾靚架!

遲d我取左Steve Studio d相再上黎post比妳睇下啦!

大宅

我小朋友影過兩次,相片質素ok,攝影師就行 o的,如果不加曬,職員態度就比較差。 :evil: :evil: :evil:

跳至