懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

有無生完既媽媽用過呢隻修身束褲 --> 好唔好用

各位媽咪,

我頭先去千色店睇左一隻修身束褲.
個名係 "破無素足" 日本牌子.
原價 $389 / 1 條, 特價 $298 / 1 條 or $549 / 2 條.

我想問下 :
1. 有無人用過, 好唔好用
2. 會唔會好焗身.
3. 效果好唔好.

網站 :
http://www.mhm.com.hk/wave.html
大家係百貨公司會多數見到, 廣告係:廖安麗做 model.

唔該分享 !!!!

mandy

複式洋房

Re: 有無生完既媽媽用過呢隻修身束褲 --> 好唔好用

我現在著緊,焗唔焗呀ok啦.效果未知我著左2星期.不過我覺得好過六X村束腰褲(荷X買VIP$475) :-( :-(

伯爵府

丘太太

我以前都有著修身束褲, 不過覺得好緊 & 唔舒服.
所以, 我好想妳可以話比我聽 so far 呢隻修身束褲既
舒服度 & 效果. [效果可以遲D, 因為我都未生]

我想問妳係買左 1 條 定 2 條. 個 sales 叫我買 2 條. 1條個
SIZE 要細 D FOR 個肚細左之後用.

唔該曬妳 !!!!

伯爵府

仲有無媽咪著過呀 ??? ?-( ?-( ?-(

子爵府

我未有 bb 之前著過. 感覺都 ok, 唔太緊.

但對生完之後修身有冇用都唔知 lu.

伯爵府

各位媽咪 :

個間總代理已經覆左我.
佢話超過 12 條, 可以比 8 折我地.

我開左 1 個 topic 關於 [修身束褲] 係 11月媽咪會度
有興趣既媽咪可以一齊訂.

截止日期 : 9月15日
訂就 Click Here

mandy

禁止訪問

睛靈勳章

洋房

mansonwai
我都有去過千色店睇過, 但係我反而想買條束復帶. 好似是而$145條. 好似幾好咁.

伯爵府

P嫂

等我去 八下先. 如果我地訂褲時, 再問妳要唔要條束復帶.
順便同妳訂埋. 不過, 唔知有幾多折呢 ??

mandy

男爵府

我只係用肚cool, 用修身束褲會好d嗎?

伯爵府

cpcog

肚cool 係做唔到收 pat pat & 大脾內側. 明白未 !!!

首頁

尾頁

跳至