產前產後

跳至

大宅

政府超聲波print out

o係政府照超聲波要有咩手續先可取回照片?雖然係政府私家兩邊睇,但係唔想兩邊照,話晒驚對bb唔好,但又想取print out留念,可以怎樣?

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 政府超聲波print out

政府好似無得比
]

男爵府

2019新春慶豚圓

我陀臭b時在贊育照超聲波, 在登記時要先同職員講要超聲波副本, 佢就俾0左份嘢我填, 然後交錢, 每張副本$290.00。贊育姑娘好好, 佢唔係求其俾張副本我, 而係好俾心機找出臭b最好的角度去特登影一張相給我。

公爵府

2019新春慶豚圓

KKM 寫道:
我陀臭b時在贊育照超聲波, 在登記時要先同職員講要超聲波副本, 佢就俾0左份嘢我填, 然後交錢, 每張副本$290.00。贊育姑娘好好, 佢唔係求其俾張副本我, 而係好俾心機找出臭b最好的角度去特登影一張相給我。

I am going to buy one too~, I already missed out the 1st time I see my BB la~

複式洋房

其實我相信全港只有贊育及瑪麗的服務係最好的, 在屯門醫院上過產前運動班, 就好激氣, 比左$100, 原本2 個鐘只係最後上左1個鐘15 分鐘就話走得. 間間醫院都唔同, 但真係覺得贊育好些.

跳至