跳至

首頁

尾頁
雲師奶 該用戶已被刪除

我終於買到頸水泡啦!

子爵府

Re: 我終於買到頸水泡啦!

冇架,因為我係我自己屋企個浴缸度畀佢游,所以包片片!!
雲師奶 該用戶已被刪除

大宅

雲的孩子都在跳舞,

我已經買咗游水片片同頸水泡俾莎莎準備下次帶埋佢一齊去游水喇!

我大女之前去游水都係著游水片片架, 我諗普通嗰d片片會濕到冧晒!

雲的孩子都在跳舞 寫道:
我尋日行左成個屯門吉島無,今日又行左旺角好多地方都無,最終原來o係花園街果d cheap cheap 檔口仔度先有,激氣,早之晨早叫我老公做開野時買啦,唔使我搵餐死!

同埋我想問下,你地係咪都比阿b著游水尿片游水呢,其實著普通既係咪一定唔得,雖然我都買左游水尿片,不過我想問下。唔該。

雲師奶 該用戶已被刪除

大宅

畀面勳章

我未帶過bb去游泳,但係我同我阿嫂傾過,佢話千祈唔好著普通尿片落水,佢話入面d物料會殘留在水,對其他泳客有害。

雖然佢又講唔出詳細道理,不過我估都係寧可信其有,以免真係攪到又要泳池關門就唔好啦 :wink:

大宅

我星期日帶左個女去游水啦. 佢超級鍾意.

不過佢唔用喜歡個頸圈.

另外, 我地都係用普通尿片, 因為萬一佢怕水, 就會"side"左. 不過下次我都會買游泳尿片, 因為普通片片吸晒d水, 發到好大, 成條車胎甘.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至