跳至

首頁

尾頁

大宅

係咪時候要更換奶樽?

有無人會定時換晒而家用緊的奶樽? 有人話膠奶樽因長期高溫消毒, 所以要每六個月換一次, 有無人咁做? 定係換奶咀就得? 因我用緊dr brown同有兩邊屋企, 如果全部換晒都好咁呀

仲有你地換左3號奶咀未呀?

子爵府

Re: 係咪時候要更換奶樽?

醫院的講座話係要的
不過都沒噤多人理
我都用緊DR. BROWN
打算之後換晒做其他
洗左6個月的DR.BROWN已經夠啦^^
同埋大個左的BB沒噤驚風的問題

大宅

好媽媽勳章

我都係用緊DR. BROWN , 但都係無諗住換哂, 遲d可能轉番普通奶樽
[img]http://onfinite.com/libraries/1503522/

別墅

I am 0105 mami....just remind you all that BB Expo.... you may get cheaper stuff (such as奶樽) at the Fair!

BTW, do we need to change all 奶樽? All 奶樽 I used is still maintained so well....shape and cleaningness (I believe I clean them so well every time!) So they looks like still so NEW!

anniewaibb 寫道:
我都係用緊DR. BROWN , 但都係無諗住換哂, 遲d可能轉番普通奶樽

芷蘭清秀可人兒,柔情似水百花依。

洋房

我既奶樽無乜點用過...因亞b飲人奶..咁要吾要換架..

別墅

我都係用DR. BROWN,而家bb7個月用緊level two的奶嘴.需吾需要換奶嘴呀?

大宅

我都想問下你地幾時換level 3?

大宅

我打算七個月,我六個月時試過,但太快仔仔跟唔切! :-(

男爵府

你個BB出世好白淨喎.
我個仔早你少少, 係16號. 都係九龍法國.
你開刀?

複式洋房

我換了3號奶嘴了, 飲了是沒有問題, 但飲水個嘴就大了些.

首頁

尾頁

跳至