嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

刷牙問題

我個仔11個月大, 佢6個月就開始刷牙(仲好鍾意刷), 但吾知什麼原因,呢個星期吾再比我同佢刷牙喇,請問各媽咪有無咁既經驗同方法呢?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: 刷牙問題

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

佢係唔係唔會左係玩!
我個仔早晚一次~佢都冇咁呀???

[size=medium]*Humphrey*[size=small]04年8月28日10:40am係浸會出世7磅3安士

別墅

我係污穢媽咪 !!我冇同bb刷牙..請問你地用乜野牙刷同bb刷&牌子!
thanks

男爵府

出左牙仔開始食糊仔就用牙膏!
我係chicco買可以食得o家!有幾種味~

[size=medium]*Humphrey*[size=small]04年8月28日10:40am係浸會出世7磅3安士

男爵府

我係用PIGEON牙刷,咪落地..........你個仔的牙刷既毛軟吾軟??

珍珠宮

我用手指套個隻牙刷幫囝仔刷牙, 不過佢好似唔多鍾意比我刷喎, 我個仔一歲, 係咪咁架? ?-(

男爵府

我用手指套個隻!
因為佢習慣左,我唸等佢1歲先轉牙刷用soft個隻囉如果我!

首頁

尾頁

跳至