夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

各位請問可以幫我嗎

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 各位請問可以幫我嗎

複式洋房

agree, 多d啟住媽咪,比多d關心佢,佢依家最需要你地對仔女既支持,另外間屋個名有無你媽咪份?如果剩係得爸爸名就最好快d叫佢加埋媽咪個名落去或者轉左比媽咪,咁唔怕比個女人呃埋層樓。

複式洋房

我覺得男人變左心就係變左, 只要佢仲理頭家就算, 你媽咪而家最需要你地, 抽多時間陪佢, 起碼你媽咪知道佢仲有你地兩姊弟

複式洋房

記得多d關心你媽咪支持落去呀,有唔開心可pm同我傾訴

翡翠宮

我會好睇你亞媽頭究竟想點囉 若果佢都覺得只要你老豆肯比錢返屋企, 每晚都有回家訓和有關心下頭家就滿足既, 咁你亞媽ok, 你咪ok囉, 至於你老豆方面作為仔女既見到佢仲咁有心有力都燉佢高興 (証明佢身體無大礙), 但要經常性提住佢叫佢小心個邊個女人 (分析下比佢聽其實人地貪佢d錢, 唔好中個頭埋牆), 仲要成日吼住佢個戶口會唔會突然唔見左d錢添, 提住佢邊個先對佢真心真意同佢捱世界, 同邊頭家重要d, 咁大個人好應該識分輕重你地做仔女既都唔想老豆咁大個先黎比人騙.

大宅

問題是個女人會繼續找你爸爸,你應該約個
女人出來講清楚,免得拖拖拉拉,對那一個都
不好過,大家同樣悲哀.
該用戶已被刪除

雲師奶 該用戶已被刪除

禁止訪問

大宅

自古以來第3者永遠都係最難處理. 如果係後生仔女可能一句到尾拍枱講再見,但講到尾佢哋係比較上年紀(我估), 在女方可能願死隱.我有一朋友的奶奶就係咁, 身邊人有個女人(個仔咁大就同個女人一齊咁來)只係最近發現, 但佢奶奶明知佢唔會返來但都等佢回心轉意,所以我覺得舊一輩的女人可能比較保守.我想最好都係體你媽咪是邊一類,接受現實等佢回頭還是放佢走重新過日子,當然要有你哋支持啦!

禁止訪問

大宅

男人對感情就處理得最差,但女人又真係個個都心遠,你會否考慮由你媽咪自己同你father講清楚. 如果你father話要出面個女人就要佢放下所有金錢來留給你媽咪做日后的生活費,如果肯放棄個女人就一筆out宵.咁又如何呢!

大宅

個第三者係什麼人,你識唔識佢,
男人十個十個都唔會有定力,慘啦,
我有點怕你會輸.

禁止訪問

複式洋房

你如果同你老豆講他做錯好多事,令到每一個人都好傷心, 我怕佢壓力重大, 迫佢走向果個女人度!
不如你話如果果個女人真係愛你(老豆), 叫你(老豆)同佢講d$比哂你亞媽做分手費, 冇$喇, 到時果女人如果冇$都咁愛你, 都無話可說! 相反如果冇$就分手, 你(老豆)可以睇清楚佢真面目, 真係一次搞掂! 冇手尾!

:-P :-P

大宅

2019新春慶豚圓

agree, 呢個辦法好呀, 等你老豆睇清楚, 咩先叫"真心相愛"

tungtung020807 寫道:
你如果同你老豆講他做錯好多事,令到每一個人都好傷心, 我怕佢壓力重大, 迫佢走向果個女人度!
不如你話如果果個女人真係愛你(老豆), 叫你(老豆)同佢講d$比哂你亞媽做分手費, 冇$喇, 到時果女人如果冇$都咁愛你, 都無話可說! 相反如果冇$就分手, 你(老豆)可以睇清楚佢真面目, 真係一次搞掂! 冇手尾!

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至