在職全職

跳至

首頁
12345...22

尾頁

男爵府

有無住天水圍頌富商場附近的媽媽呀!

有無住天水圍頌富商場附近的媽媽呀! 入來傾下啦. 我住天富架.

複式洋房

Re: 有無天水圍天富苑媽媽呀!

HI,
我唔係住天富,住天悅介唔介意ar....
bobo :-D :-D

大宅

好媽媽勳章

hellomoondream3003,

i am天富苑媽媽^^
nice to meet you ar!!!!!

大宅

好媽媽勳章

hihi boboandnick,

nice to meet you too^^

複式洋房

大家覺唔覺得天水圍冇野行...好悶...
如果有間jusco/千色都幾好喎...
你地住天水圍幾耐??
我住2年半...開頭真係好慘....又冇輕鉄..一定要去翠湖搭...
推住架bb車都幾麻煩....
我個仔升k2...你地小朋友返學未??
得閒要約下飲茶....好冇

男爵府

平時你地帶小朋友去

大宅

我唔係住天富~
我住天頌~
唔知傾唔傾得呢?

複式洋房

superlover_mak,

我住天悅都入黎傾....haha

moondream3003,

宜家放暑假開始帶佢去上EQ班....
平時都係買下餸....有時咪去下屯門/元朗行下...
等我老公放假先出下KLN...
不過,呢幾日咁4HOT....邊到都唔想去

男爵府

不如話連接住頌富商場的入來傾下啦.

大宅

boboandnick, moondream3003,

我平時多數會同個仔落去商場行一陣~
或者同個仔出街~
呢排真係好hot 呀~
我兩日冇出街啦......

男爵府

今日見倒D好無家教的事. 有一位媽媽同個囝囝, 媽媽抱主囝囝在百佳門口尿尿同屎屎呀 仲要0吾係向牆, 係向電梯, 做roadshow, 真過份.

男爵府

各位,

之前我每天都有帶囝囝行公園, 但係宜家就行百佳lu. 可買埋

伯爵府

牛年勳章

我係頌富番工架 , 入唔入得黎呀
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

大宅

moondream3003 寫道:
今日見倒D好無家教的事. 有一位媽媽同個囝囝, 媽媽讓囝囝在百佳門口面向電梯尿尿同屎屎呀 真過份.

唔係呀嗎?咁恐怖??
咁又過份左d wo~

大宅

CutieSo 寫道:
我係頌富番工架 , 入唔入得黎呀
你今日o係1期定2期ar?

複式洋房

d人文化唔同ma....佢地係上面(大6)都周街疴...
係d大6人先做得出.....

但係我都識d大6人(ar仔同學mami)好好架...

大宅

我試過o個頌富輕鐵站度, 見到個女人幫佢個仔抹便便~
toilet又唔係遠, 去toilet抹唔得, 係要o係個站度....
攪到好鬼死臭~真係冇文化~
有d大黎既媽媽好好人ga~
但有d..真係......仲以為呢度係上面~

別墅

我住在天富苑.

子爵府

各位:
hello! 我係住天頌架!! 大家得閒傾吓計呀~~

CutieSo:
你係唔係做customer service架! 如果係, 我差唔多日日都見倒你呀!

伯爵府

牛年勳章

yiubb
我唔話你知~~
你係邊個呀???見到我叫下我喎
仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

首頁
12345...22

尾頁

跳至