跳至

首頁

尾頁

大宅

Wahwa 終於都生o左, 唔使催生啦!!

HI, 我是wahwa HB.

wahwa 今朝8:22係威爾斯生o左一個大隻B, 重 3.67kg (8 lb).

各位Overdue媽媽唔使灰心, wahwa都o係過o左期5日至生BB, 所以大家努力就會成功喇!!

各位7月都要媽媽努力生個健康BB!!

複式洋房

Re: Wahwa 終於都生o左, 唔使催生啦!!

恭喜晒~祝福wahwa同baby都健健康康~

別墅

wahwa
恭喜.恭喜! 8lb 呀, 唔知係唔係我地7月MAMA 最重個o個呢?

rifca & wahwa 也生了, 幾時到我呢?
哲夫睿知始成城,韜光韞玉圖俟奮 19 Jul 05 -- 3.45kg 02 Oct 05 -- 7.1kg 08 Aug 05 -- 4.4k 10 OCT 05 -- 7.25 kg 16 Aug 05 -- 4.8kg 19 OCT 05 -- 7.7 kg 65 cm 19 Aug 05 -- 4.9kg 58 cm 21 Aug 05 -- 5.1kg 28 Aug 05 -- 5.5kg 04 Sep 05 -- 5.8kg 13 Sep 05 -- 6.3kg 19 Sep 05 -- 6.5kg

大宅

AngelPSChan,

唔緊要,有我陪你。

wahwa,
恭喜.恭喜晒!有成8lb好勁,男仔通常重d。

AngelPSChan 寫道:
wahwa
恭喜.恭喜! 8lb 呀, 唔知係唔係我地7月MAMA 最重個o個呢?

rifca & wahwa 也生了, 幾時到我呢?

複式洋房

WahWa 恭喜晒 ,終於唔駛催生.
祝你BB健健康康.

我聽朝一早要入院催生啦.

大宅

WahWa

恭喜晒!

bbsweet
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

大宅

WahWa

恭喜晒!

我8月頭都會係威爾斯生,有空上來分享下您的經驗!!

複式洋房

Wahwa,

Congratulations!!!!!!!

You must be very busy! Take care yourself and your 8 pound's bb as well.

別墅

恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你!恭喜你! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

大宅

畀面勳章

好多謝大家嘅祝福,我巳經係18號出咗院返屋企,但呢幾日真係好疲倦,兩邊膊頭又痛,令我好唔舒服,情緒好低落,最大原因係我餵人奶嘅過程並唔順利,生完後要到昨天才開始谷奶,而bb係初時食人奶時,將我嘅nipple食「損」咗,更咬至流血,所以每次餵人奶時都會好驚,唔知bb會唔會又將nipple咬「損」,食咗媽咪d血落肚,因為消化唔到而嘔咗d有血嘅奶出嚟,因之前係醫院都試過呢種情況,嚇到我喊咗出嚟 :-( :-(

KK1706:

遲些有時間再上嚟分享我嘅生產經驗及過程,真係令我永遠難忘!
<b>[size=medium]好開心呀!囝囝今年10歲喇</b>http://www.tickercentral.com/view/2ljc/4.png[/img][/url]

侯爵府

wahwa,

恭喜晒!!!

別墅

wahwa,
恭喜!恭喜!我都係比我囝囝食人奶食到我兩邊nipples損咗,不過就冇流血,但每次比佢食都好痛,醫院d姑娘話bb食得arm位置,只不過佢太狼咁食,所以我出院後有幾日係pump出嚟比佢食,但聽人講pump出嚟冇埋身餵咁好,所以呢幾日又開始埋身餵囉!我囝囝今日第17日人仔!

xiabon

首頁

尾頁

跳至