自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

想問尿片D資料

我哥就來做第二任爸爸,但他月入有限,我以前聽過街外人講過話有間公司,會賣D次貨尿片,我想問你們知不知道個間公司地址&電話!!!thx

男爵府

Re: 想問尿片D資料

加美敦公司
tel: 24173236

複式洋房

其實有隻Hello Baby的尿片都幾平呀

侯爵府

好媽媽勳章

點謂之 次貨了片??

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

catcatchong 寫道:
加美敦公司
tel: 24173236

thx,我打左去問,佢地叫我明天再打電話!!

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

ShinTeresa 寫道:
點謂之 次貨了片??

我聽講話係例如:條尿片邊位斜左D或邊位車多左D...話問題不大,但平好多

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

好媽媽勳章

Pampers 都有??

子爵府

畀面勳章

我都試過買, 佢地要成箱成箱咁買o架!! 牌子有, hello babies, patpat, fitti 呢幾隻, 但唔會有pampers 或 huggies 囉.
而且, 我計過, 其實唔係真係平好多, 所以我買過一,兩次之後就冇再買lu, 一黎要自己去抬, 二黎又唔係平好多.

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

ShinTeresa 寫道:
Pampers 都有??

我未問呀,我明天再打去問

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

波子媽 寫道:
我都試過買, 佢地要成箱成箱咁買o架!! 牌子有, hello babies, patpat, fitti 呢幾隻, 但唔會有pampers 或 huggies 囉.
而且, 我計過, 其實唔係真係平好多, 所以我買過一,兩次之後就冇再買lu, 一黎要自己去抬, 二黎又唔係平好多.

咁比市面上的尿片大約平幾多??

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我想問以家Fitti 幾$$一包??patpat 又幾$$一包??

大宅

d藥房有d好平
Fitti L size 好似$70 幾,大包個d
Pat Pat 都好似差唔多價錢

子爵府

畀面勳章

冇錯, 其實係藥房買尿片係平過超市/屈人寺/萬0 呢d 地方, 當時以我記憶, 平均每條計落都係比係藥房平"毫零 2毫子度咋.
不過, 你聽日再打電話去問下個價錢啦, 再自己計下平均價啦, 因為都好耐下, 唔知自己有冇記錯.

至於幾錢一包, 又要睇下你買乜碼喎, 唔同碼價錢又唔同, 連每包幾多片都唔同啦.

不過, 我果時係藥房買過初生fitti, 好似係 $3x, pampers 要 $5x, 但唔記得packing 係幾多片lu.

侯爵府

藥房係平d架!!
fitti好用過hellobaby架!!

男爵府

好媽媽勳章

有個BK mommy介紹我用tinkle bell supreme尿片,佢話係澳洲做,因佢個仔用開pamper棉柔,用其他品牌個patpat會敏感紅哂,佢見咁平就買來試試,佢試過話個仔ok喎,前兩日我都去左買3包大碼,每包30片,$35蚊包,$100就3包,其他size唔知同唔同價.但我就睇唔到個packing有寫係邊度做.

如妳們有興趣就去睇睇啦,地址 : 河胄街與眾安街交介,菜檔隔離,店名 (同威藥房)

首頁

尾頁

跳至