跳至

男爵府

妳地bb 講o既第一個字係.....

我bb 成日見daddy 就 "ba......ba.....ba....."

"ba"係 caleb 第一個字.....

跟住前幾日先講 "ma....ma... ma...." :tongue: :tongue:
鋕堅不摧毅力驚, 泓澄水清萬人敬。入黎睇下 caleb 既相啦.. CALEB哥哥 +INGRID妹妹=AJ'S 寶貝

大宅

Re: 妳地bb 講o既第一個字係.....

我隻嗅B豬早兩日叫......ma.............ma............ma係好淒涼 :-( 好慘時叫我, 我仲以為自己聽錯 其他音就未有啦 ?-( 我諗要等吓.........

男爵府

我老公係caleb 既救命恩人, 一 :-( 就抱 一 :-( 就抱 衰豬真係識做 學識 "ba" 先, 成功溶化左 ba-ba 啦.....攪到我 e+咪成日間中係甘"ma ma ma ma" 洗佢腦

嗅B豬叫......ma 先....其實都好開心
鋕堅不摧毅力驚, 泓澄水清萬人敬。入黎睇下 caleb 既相啦.. CALEB哥哥 +INGRID妹妹=AJ'S 寶貝

子爵府

你就我個bb都唔知幾時識講,好叻

大宅

係ma呀ma呀.... 好甜架
雲師奶 該用戶已被刪除

複式洋房

好叻呀

我的臭bb未識叫ba/ma..都唔知幾時先識
是不是要時時刻刻同佢講..baba..mama..bb先識叫呀?

但我臭bb的第一個詞語係.."好睏"..佢有時眼瞓,就會一邊打 一邊講"好睏"..真係俾佢笑死

伯爵府

aj,
caleb仔好叻呀
我皓皓都唔知幾時先識~ 佢最叻講既就係 "好呀~" 有幾次我地問佢咁樣咁樣好唔好呀?? 佢就笑住口答"好呀~" (個音真係好鬼似架 )

17/1~2.81kg;17/2~3.41kg;18/3~5.5kg;29/4~7kg;30/5~7.53kg;17/6~8.1kg;22/7~8.8kg;31/8~9kg;30/9~9.4kg;28/10~9.7kg;29/11~10.3kg;30/12~10.9kg;16/1~10.8kg;28/2~11.3kg;31/3~11kg;30/4~11kg;31/5~12kg;30/6~12kg;17/7~12kg;30/8~12kg21/9~12.7kg;27/10~13kg;29/11~13.5kg;2/1~13.5kg;28/2~13.5kg;13/4~13.25kg

大宅

我"然然"都鐘意講"好呀~"﹗﹗

男爵府

可樂皓皓 寫道:
aj,
caleb仔好叻呀
我皓皓都唔知幾時先識~ 佢最叻講既就係 "好呀~" 有幾次我地問佢咁樣咁樣好唔好呀?? 佢就笑住口答"好呀~" (個音真係好鬼似架 )

皓皓甘合作 ,
如果caleb 係甘就好 lu....
...caleb 食晒 d 奶奶去..."好呀~"
...caleb 唔好扭計.........."好呀~"
...caleb 快 d zzzzzzz..."好呀~"
>>> 甘就 perfect 喇

相反地, 佢成日 ee rr 係樹投訴, 發 "lan ja"

男爵府

mirth
我老公真係時時刻刻同佢講..baba..baba..架
甘妳臭bb的第一個識講既係..."詞語" 好叻
我 bb 的第一個識講既係..."字"咋

跳至