自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

邊到有卡通片全套買 ?

現時的卡通片太暴類及沒有教育意義我想買以下的卡通片給小朋友看 。

小忌 廉 , 小甜甜 , 一休和尚 , IQ 博士, 銀河系列車 999 , 飄零燕 ...

大宅

Re: 邊到有卡通片全套買 ?

i want to know too!!

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

我知商務有飄零燕.

民房

唔好話!我自己都鍾意睇啦!

大宅

這類型都好似冇乜教育意義噃,不過小朋友(同好多大人)就好鍾意睇!:mrgreen: 我見好多賣本地既vcd,dvd shops 都有得賣,唔係太難搵.

Douglasma 寫道:
現時的卡通片太暴類及沒有教育意義我想買以下的卡通片給小朋友看 。

小忌 廉 , 小甜甜 , 一休和尚 , IQ 博士, 銀河系列車 999 , 飄零燕 ...

別墅

2mings 寫道:
這類型都好似冇乜教育意義噃,不過小朋友(同好多大人)就好鍾意睇!:mrgreen: 我見好多賣本地既vcd,dvd shops 都有得賣,唔係太難搵.

[quote]
Douglasma 寫道:

[/quote]

係呀!普通唱片舖都有的,每次出櫻桃小丸子box set我都買嫁

子爵府

我都想買一套叫「媽媽是小學四年生」,知不知道那兒有得買呀?
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

大宅

我知旺角新世記6樓大眾書局有卡通片買. 會員有95折呀!!!
[img align=left]http://sc.groups.msn.com/tn/5B/E1/cinnamoroll/2/22.jpg[/img]

首頁

尾頁

跳至