美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 我真係要減肥啦....

hi all,

我都好想減,因為我就快反エ,我晤想到反エ個時D人話:"曄,
你肥咗咁多既......."

我未有前:120(已算有D肥)
臨生時 :163
8/7磅過 :134 :-( :-( :-(

而家只係做下家務當運動,豬腩肉呀!你幾時先捨得離我而去呀???

大宅

i ate too much this weekend... buffet for Sunday lunch... Japanese noodles for dinner :-( :-(
i must go to exercise tonight...

thanks for all your support!

大宅

我又係生完肥左廿幾磅呀, 又比人以為我又有左喎, 真係傷心呀... :-( :-( 想買泳衣又買唔到, 著到都接受唔到啦.... :-( :-( ....我都要減肥啦, 依家早餐就照食, 午餐就食少d囉, 而晚餐就.....照舊架....所以咪減唔到囉.....!! 不過我就一星期跑步2-3次!! 睇完呢個topic之後, 我又有返d推動力去減, 因為好多媽咪都減緊呀嘛

希望我會堅持食少d同做多幾日運動啦!! 加油呀!!

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

我地一齊努力和互相鼓勵,咁先有恆心去減肥!!!

我太重,唔敢講幾多磅....

民房

HI,各位

其實我都唔好意思報告,因為呢兩日簡值唔想減肥去到谷底,
想食野去到山之峰,

報告18/7/05
早餐 : 代餐
午餐 : 蘋果+粟米+雞蛋+少少香腸沙律
晚餐 : 嘩! 兩匙飯+一大碟雞+飽1個

結果19/7/05一早上磅124磅 :-(
不過我知道努力,係條街到有好多好廋女仔,著D衫好正,
如果我再食就會一世都無得靚.

大家努力,有新減肥方法就通知.

JOSHUA1118

複式洋房

HI,各位
我都想減肥呀!結婚時102磅5呎高,而家122磅,足足肥咗20磅,但我未生過bb,可能之前小產過3次,補得多,而且e生話我有多囊卵巢會比較肥,最好減肥,我試過節食 + 呼拉圈但係冇セ效果,琴日開始學瑜珈,希望減到啦!

民房

karanyeungchu

我想你做下運動會適合過節食,因為可能你身體比較唔係
太好(唔好介意),其實你可以食一些有營養食物再加上做瑜珈,可能有不錯的較果.身體好左,再有BB都會好D.

努力,等你報告好消息

JOSHUA1118

複式洋房

JOSHUA1118,
多謝你既鼓勵,我會努力,亦都希望所有姊妹減肥成功!

大宅

Hello 各位,
我都係生完之後瘦唔番, 我未生個時著細碼/100磅左右咋, 家陣就黎大碼都著唔落啦, 我都唔知點算 :-( :-( :-(

我目標係減20磅, 我係上星期已經開始做少少運動, 不過好似未有效, 所以我決定由聽日開始食減肥餐, 我會先食鄭秀文個隻3日餐先, 希望可以減細個胃.

民房

請問3日可以減到幾多磅呀,果餐單準備D食物煩唔煩

JOSHUA1118

大宅

JOSHUA1118,
佢寫可以減10磅, 不過實際係唔得o既, 應該太約4-5磅左右啦.

大宅

慘啦, 我今天午餐食左半碟干炒牛河, 好肥呀!!! 明天我才有時間做運動... :-(

民房

fatping1:
嘩!牛河好好味,一次好啦.

0112:
三日何以減10磅就真你好勁,可以參考下嗎.
希望你成功.

joshua1118

大宅

joshua1118,
無10磅咁勁架, 得4-5磅左右架咋. 如果有興趣, 可以click入去睇下 : 3日餐

大宅

我都想試下食代餐呀~
有邊隻好呀?
係邊度買?幾錢呀?

thx^^

大宅

0112,
我都打算先食鄭秀文的減肥餐, 之前每次都可以減3-5磅.
跟住中午食"Amwa..."代餐, 晚餐食小d, 希望可以啦!

其實之前都試過做機, 我覺得OK, 但以後一定要做d運動啦!
但係現在又要返工, 放工睇功課, 邊大時間做呀!

現在肥到不可接受, 又要減過. :-(

民房

0112:
咁...你開始試3日鄭秀雯餐單未.

nicole_leung :
我之前食康保萊的,因為要找人買,而且價錢不平,
我就左fifty50,係sogo有得買,我就係網上訂及送貨.
每罐$68,大約可以食20天至1個月.
網址:http://www.fifty50.com.hk

joshua1118

大宅

JOSHUA1118,
食架啦, 今日開始, 家陣都仲未食LUNCH, 捱多陣先

我之前都係食康保萊, 我由M碼減到S碼.
你食個隻fifty50 work唔work ??

441,
我覺得3日餐都幾work架, 我細妹keep 住食都瘦到.

男爵府

JOSHUA1118 寫道:

我之前食康保萊的,因為要找人買,而且價錢不平,
...................
joshua1118

我都覺得佢d 代餐好貴.... :-( :-(

大宅

我今日係第二日lu.... 不過尋晚食多左少少肉

LeBlue,
康保萊d 野貴就係貴d, 不過真係幾work.

首頁

尾頁

跳至