自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

又到好友生日, 送麼好呢

好友是個又靚的媽咪來...... 年年送.....今年想不到啦.... 俾d意見好嗎? 佢貪靚 + 新潮 + 靚女 + 成熟 + 麼都有....
我係天天豬, 爸爸媽媽好愛我呀!

子爵府

瞓得好勳章 環保接龍勳章

Re: 又到好友生日, 送麼好呢

joy~
單隻長鑽耳環呀...好靚...又好型...又潮...o岩哂!!!

民房

我今年送左樣幾特別既生日禮物俾我個best fd, 就係一個詳細既身體檢查(body check). 呢份禮物可能一般都只送俾daddy & mommy, 但我就因為有一日想上網睇下有d咩特別既禮物送俾佢, 而咁岩走左去ESD Life(生活易)個網, 之後睇到有特惠既身體檢查, 咁我又一直都搵緊有D咩地方有BODY CHECK做喎, 所以我就買左個$1380既"優越健康檢查計劃", 兩個人加埋就$2760, 但如每張單over$2500既話, 就會有85折, 即係$2346(平均每人都係$1173), 我覺得以呢個價錢check到咁多野其實好抵囉~~

Joy你可以參考一下, 或者上ESD個網自己睇睇

CLICK HERE~~
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D Sharon

複式洋房

Joy 寫道:
好友是個又靚的媽咪來...... 年年送.....今年想不到啦.... 俾d意見好嗎? 佢貪靚 + 新潮 + 靚女 + 成熟 + 麼都有....

你BUDGET係幾多先!?!!

子爵府

長鑽耳環.... very good.... 不過千幾元一定買不到了... :-(

body check, 對其它人就不錯, 可是佢公司也cover每年一次驗身, 連家屬都有.... 真係正到冇得彈

budget就係仟伍左右.

男爵府

1500~嘩~~
我覺得買飾物最好呀.

Joy 寫道:
長鑽耳環.... very good.... 不過千幾元一定買不到了... :-(

body check, 對其它人就不錯, 可是佢公司也cover每年一次驗身, 連家屬都有.... 真係正到冇得彈

budget就係仟伍左右.

子爵府

瞓得好勳章 環保接龍勳章

JOY~
千5蚊都應該買到d cute d 簡單o款o既長耳環o家.......
你周圍去睇下啦~~~

子爵府

小霹,
thanks

首頁

尾頁

跳至