二手市場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

身為人父母,請有良心及人格 !! 各位交收奶粉也要小心 !!!!

我在 5 月代友跟一位 BK 媽咪購買 S26 No. 1 400g 奶粉,由於趕時間,沒有當面即時 check 清楚奶粉,只看罐底有效日期便算,並即日轉交給我朋友,朋友今天致電給我,告訴我她今早開其中一罐 S26 No. 1 時,發現罐內全部都是淮山, 塞得滿滿的,重量也和一罐新的 400g 相約,我覺得非常對不起我的朋友,亦對這位無良母親的行為感到非常"[size=x-large]可恥",連區區 $50 都詭,手法低裝,完全無良冇品,希望佢呢 $50 用得[size=large]安樂、食得 "[size=large]痛快、使得[size=large]無愧 !!! Cheap 精 !!!!

洋房

Re: 身為人父母,請有良心及人格 !! 各位交收奶粉也要小心 !!!!

Don't worry, Be Happy!

公爵府

Re: 身為人父母,請有良心及人格 !! 各位交收奶粉也要小心 !!!!

邊個咁衰, 不妨公開, 等其他媽媽有所提防, 免被欺編~~

but 佢都可以開個新a/c再扼人, 唉..... :-|

anyway , 做呢D衰野之先, 問吓自己個良心啦~ :-|

大宅

真係好cheap喎!

複式洋房

會唔會係個BK 媽咪用奶粉罐放葯材,同其他奶粉放埋一齊,交收時攞錯左,妳有冇問番佢? :wink:

大宅

會唔會佢攞錯咗呢?我都試過攞錯咗冬菇當奶粉比朋友 不過好彩識ga啫

複式洋房

好B,

我唔知佢確實係邊一位,因為事隔差不多兩個月,如果我知她誰,我一定會公開她的名字,

大宅

o下? 咁都得 ? :tongue:
我都有同BK媽咪買奶粉, 好彩無中招.邊個咁CHEAP 呀, 無人性架,連奶粉錢都呃, 公開佢個名同特徵比我地提防下啦!
:tongue:

大宅

bbviola 寫道:
會唔會係個BK 媽咪用奶粉罐放葯材,同其他奶粉放埋一齊,交收時攞錯左,妳有冇問番佢? :wink:

~~ me too,可能係個位媽媽攪錯咗呢~如果佢係要呃妳大可放一d冇用既嘢係罐奶粉到,就唔會放淮山啦 ~~

複式洋房

我唔知佢會唔會真係

男爵府

不論係有心抑或無意,我覺得賣方有責任check清楚,確保冇問題先好賣出去.當然,買方都有責任,但有時候時間太趕or數量太多,就好難可以一罐一罐咁check.Cobyma,算啦...唯有以後小心d啦.

複式洋房

我有次同個bk媽咪買左十罐奶粉,佢將罐love放係底,無理由係條街拎晒d奶粉出o黎驗架,大家o尼個網站係俾d mama慳錢吾係厄錢.請想厄錢個d人積吓福啦!

洋房

:-D :-P

民房

咁既人~ 唔要得....

民房

超級無良,人渣

別墅

有冇攪錯呀,呢d人真係為錢咩都做ga~
★各位好!我叫盈盈豬★ 盈盈video 《我係2004年2月28日,係屯門醫院出世》 盈盈豬趣味小天地 <------相簿

水晶宮

畀面勳章

請問有冇人知400克既淮山值幾多錢?

大宅

太過份啦,真可恥,
竟然全心欺騙一定有報應架,

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

會唔會係誤會 ?
你有冇搵反佢問清楚 ?
因為用奶粉罐作貯物器都好平常,
會唔會一時拎錯 ?

複式洋房

bowling2004 寫道:
請問有冇人知400克既淮山值幾多錢?

I want to know too!

首頁

尾頁

跳至