美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 纖體公司你地信有效嗎?

http://www.edicity.com/channel/Healthfood/Supervisor.htm

洋房

康寶萊,我都試過,仲減得好勁,但係停

複式洋房

我唔係唔信康 xx,但我有個做護士的朋友,佢話俾我聴,佢間醫院間唔中都有一两個病人忽然有咗精神病入醫院,都係食咗康xx出事, 雖然可唔關事, 但我都好怕.

別墅

小樂樂 :
係咪真架?我有個朋友重打算買佢地d奶粉飲,等我聽日打電話俾佢話佢知
小樂樂 寫道:
我唔係唔信康 xx,但我有個做護士的朋友,佢話俾我聴,佢間醫院間唔中都有一两個病人忽然有咗精神病入醫院,都係食咗康xx出事, 雖然可唔關事, 但我都好怕.

大宅

寧可信其有.....始終我見各BK友對康X萊的FEEDBACK, 都係.....差..差..和差....

貓貓豬 寫道:
小樂樂 :
係咪真架?我有個朋友重打算買佢地d奶粉飲,等我聽日打電話俾佢話佢知 [quote]
小樂樂 寫道:
[/quote]

洋房

我是在五、六年前食康 xx,聽完小樂樂講真的覺得自己好彩無事,各位姊妹千祈唔好亂食藥/所謂健康食品,即使賣給你的本著好心想幫你減肥,但佢地未必知道這些產品隱藏的禍害。

當年好無知,買了很多康xx,因為傳銷說買得愈多愈平,後來停

洋房

代餐是否食一世?
不如從飲食習慣著手
市面上所謂健康食品可能內含西葯
自誇能纖體或豐胸
註冊健康食品是走法律隙
別把自己身體弄壞

複式洋房

各位朋友,
真係好多謝你地既寶貴意見,但希望呢d唔係由你地自己親眼睇見同接觸到啦,因為有好多人都會係聽...講架. 我加入左呢間公司只有半年,但點解我會咁相信係因為我親眼見到好多見證呀,四月共有59個國家一同雲集係美國亞特蘭大開會議,超過40萬人呀,當地政府為左我地公司封左成個公園喎,美國係一個絕對保護消費者既國家,如果產品真係會食到人入精神病院......咁點解會可以黎到25年呢 ?我地當中亦不少Doctor 架...不過算啦, 好多人唔係對產品有偏見,係對我地直銷有偏見姐. 而家正正就有好多人好大膽隨便係連鎖店買減肥藥食, 唔危險咩 ?
總之, 多謝你們的熱烈回應, 謝謝 !

由二零零四年七月一日起,,香港康寶萊公司正式將直銷商“"Distributor” 中文詮譯為「直銷商?。 並謹此聲明過去有關以“Distributor” 譯作「傳銷商」或有關「傳銷」的詮譯巳更改為「直銷商」及「直銷」。

水晶宮

2020勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

伊華 寫道:
代餐是否食一世?
不如從飲食習慣著手
自誇能纖體或豐胸
註冊健康食品是走法律隙
別把自己身體弄壞

絕對贊同伊華的睇法, 只要我哋肯忍吓口, 堅守食物金字塔, 食得清淡D, 多D運動, 咁就自自然然會瘦, 但荷包唔會瘦。
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

洋房

傳銷也好~直銷也好
意念一樣~發源地全是美國
標榜專業人仕顧問
纖體公司也標榜醫生跟進
做生意手法非常成功
美國是先進國家
但也是最多癌症心臟病人
因減肥患上厭食暴食症
別忘記財團有最優秀的法律顧問
當然不容易給人控告
師奶的腦袋不一定長草的

複式洋房

伊華:
唔知點解我對你有一個特別既感覺, 我仲感覺到你有一個好大既怨氣,你曾經會唔會遇上過一D好唔開心既事? 雖然你好抗拒我地直銷,但呢一刻不好放低所有既問題,讓你好好分享一下你既唔開心,你可以PM我啦,多個朋友好過多個敵人呀!!!
熹媽

伊華 寫道:
傳銷也好~直銷也好
意念一樣~發源地全是美國
標榜專業人仕顧問
纖體公司也標榜醫生跟進
做生意手法非常成功
美國是先進國家
但也是最多癌症心臟病人
因減肥患上厭食暴食症
別忘記財團有最優秀的法律顧問
當然不容易給人控告
師奶的腦袋不一定長草的

民房

非常贊同伊華 :
「代餐是否食一世?
不如從飲食習慣著手
自誇能纖體或豐胸
註冊健康食品是走法律隙
別把自己身體弄壞」

希望各位不要為貪靚而斷送寶貴的健康。

禁止訪問

民房

我覺得食到人入精神病院就誇張左,
有冇可能係爲左業績比人迫到咁,
因爲佢地有d上線真是迫得下線好緊,
人人都做到你做唔到就係妳的問題,
永遠攞好成績的同妳比,
大把人失敗離塲又唔見佢講,
才會出現好多唔好的銷售手法,
我99年認識康記,
間唔中都仲有買來食,
因為介紹我食個個好好人,
見到人家減得成功就會心思思,
但一直都未減到,