想生BB

跳至

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

老公在體外射精,精子會否游進體內?

昨天同老公做愛時,佢抽左出來在我下體的表面射精,我想問下咁佢d精子會唔會游到入去我體內呢?我有bb的機會高唔高呢?

大宅

Re: 老公在體外射精,精子會否游進體內?

hi

你都話體外啦點游呀??但不排除你老公在未抽出時已有小部份流入你體內,有可能有bb,要睇d精子強唔強.
依晴Hillary, 依韻Eleanor

男爵府

carmenleung 寫道:
昨天同老公做愛時,佢抽左出來在我下體的表面射精,我想問下咁佢d精子會唔會游到入去我體內呢?我有bb的機會高唔高呢?

佢咩心態呢? 唔想用套又唔想要bb?

大宅

係喎?想要bb你同你老公講,你唔想要叫他用套或自己
吃藥啦

依晴Hillary, 依韻Eleanor

禁止訪問

複式洋房

唔奇架, 我有個朋友個女成10歲啦, 最近都有咗呀, 佢都係體外射精架, 而我同老公都係用呢個方法好耐都冇, even 依家
try 要bb 成半年都未bingo, 可能同我子宮向後屈關係, 又成日比壓力自己呢, 依家老公sperm count 仲未夠數添, 所以要再耐心等候小生命來臨! 你depend 想唔想要bb啦, doctor 話體外射精唔安全架! :-(

禁止訪問

別墅

rebecca_barry 寫道:
唔奇架, 我有個朋友個女成10歲啦, 最近都有咗呀, 佢都係體外射精架, 而我同老公都係用呢個方法好耐都冇, even 依家
try 要bb 成半年都未bingo, 可能同我子宮向後屈關係, 又成日比壓力自己呢, 依家老公sperm count 仲未夠數添, 所以要再耐心等候小生命來臨! 你depend 想唔想要bb啦, doctor 話體外射精唔安全架! :-(

係安全日子我同老公都係用體外射精呢個方法黎避孕,成年都冇bingo過 :mrgreen:
點樣先知道自己有冇子宮向後屈

男爵府

Aki寶寶,

要去E生都CHECK架!
呀!我最近睇左本書,係話若果有哩D問題可以係DODO既時候用咩姿勢會易D有BB架,等我返去摷下再POST上黎!!

跳至