懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇住沙田大圍既媽咪入黎吹下水...........

有冇住沙田大圍既準媽咪可以交流下心得~~
咩都講得架~~

1)有冇媽咪打算响仁安生 BB??
2)沙田有冇婦科醫生介紹??

大宅

Re: 有冇住沙田大圍既媽咪入黎吹下水...........

hihi~~ 我係住o係大圍o既準媽媽. 預產期係9月30日. 我打算o係仁安生bb, 搵董曉方醫生幫我半身麻醉開刀.

董醫生好細心, 好好人. 佢o係沙田同尖嘴都有診所. 我就睇開尖嘴o個間. 不過董醫生唔做順產接生, 只做預約開刀.

別墅

Re: 有冇住沙田大圍既媽咪入黎吹下水...........

我都考慮會响仁安生 BB, 仁安有個袁醫生都好似幾好~~
可以去問吓喎.

複式洋房

請問有沒有好的婦產科醫生介紹, 近沙田市中心, 收費大約多少, 如果包括照超聲波. 最好係有經驗, 不要太年青.

大宅

董曉方醫生在沙田希爾頓中心有診所 (L3-28). 產檢$380包 ultrasound & 維他命丸.

她是一位很細心, 很好人, 也很有經驗的醫生. 但她的 booking 時常都很 full, 要預早幾個星期 book.

複式洋房

klau123,

請問董醫生的診所電話為何?唔該曬!

大宅

2603 2123

首頁

尾頁

跳至