潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

邊度有可以釘在布袋上的飾物圖案賣?

如題, thx.

大宅

Re: 邊度有可以釘在布袋上的飾物圖案賣?

你想要邊類型o既飾物圖案先?

如果係珠片果d呢, 旺角中心隔離"新之城"二樓好似有間有好多珠片圖案o既飾物用o黎釘晌衫度或者袋都得.....

另外, 如果想純粹買d珠仔等等果d, 可以去深水埗果邊有好多舖頭賣d珠仔果d......

複式洋房

many thx. 我係想要d卡通少少, 可以用係細路d袋既, 如果有得就甘貼上去仲更好, thx.

別墅

係唔係用燙或針聯個d?
深水埗有好多, 但佢地假日唔開.
我知道佐敦近倫敦廣場(有元氣店)有間買計線既鋪, 個度有得買.

哲夫睿知始成城,韜光韞玉圖俟奮 19 Jul 05 -- 3.45kg 02 Oct 05 -- 7.1kg 08 Aug 05 -- 4.4k 10 OCT 05 -- 7.25 kg 16 Aug 05 -- 4.8kg 19 OCT 05 -- 7.7 kg 65 cm 19 Aug 05 -- 4.9kg 58 cm 21 Aug 05 -- 5.1kg 28 Aug 05 -- 5.5kg 04 Sep 05 -- 5.8kg 13 Sep 05 -- 6.3kg 19 Sep 05 -- 6.5kg

子爵府

你可以睇下中環石板街有無~ :-P

別墅

深水埗果邊有好多舖頭賣

大宅

唔該晒你地呀! 我想再請教, 如果淨係想用AA膠"chi"落個袋既公仔圖案, 你地所講既地方買唔買到呢?

大宅

我諗你買燙果隻會好d喎.......

大宅

heartofblue 寫道:
我諗你買燙果隻會好d喎.......

我都係咁諗, 咁你地所講既深水埗同石板街唔知有冇呢?

大宅

在九龍灣地鐵站內有一間鋪賣飾物圖案,有熨和釘的大章/小章。

伯爵府

好媽媽勳章

yn_liehk 寫道:
在九龍灣地鐵站內有一間鋪賣飾物圖案,有熨和釘的大章/小章。

好鬼貴架, 出深水步睇好過.
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

首頁

尾頁

跳至