夫婦情感

跳至

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

會唔會成日驚無左個老公

我又時會,係咪精神有問題???
唔好點評我

大宅

Re: 會唔會成日驚無左個老公

點解妳會咁諗架? 妳老公對妳唔好咩? 妳對佢冇信心? 對自己冇信心? 定係之前有事發生過? 如果全部都唔係,就唔應該咁諗啦,會影響感情架

別墅

有架!

大宅

別墅

會.
尤其係有了囝囝之後

大宅

又唔會wor

男爵府

好媽媽勳章

有時都會諗下.....因為老公職業危險, 有左仔仔後仲驚多d, 雖然買多左幾份保險.....不過阿Qd安慰自己, 就係因為佢做呢份工隨時會返唔到黎, 所以好多時有d咩唔滿意都會吞左佢, 一齊就開開心心過日子. ^_*

男爵府

都會既....不過都係一時時啦...

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

唔會, 驚黎都冇用。
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

複式洋房

為什麼要驚?!
做女人要對自己有信心先至得,特別係生完bb,更要keep 返,
話比自己知,老公都會驚無左我至真!!!!

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

有時我都會咁諗....驚佢唔要我、驚佢有咩事,會從此失去他...
但每一次有這些念頭時,會盡量勸自己唔好諗d未發生/根本唔會發生既野~ 為1d 不是真的事而煩惱,很傻嘛~ 所以,你都唔好諗咁多了!!!諗多 d 開心野吧!!!
Childhood is journey, not a race.

複式洋房

agree

callycms 寫道:
點解妳會咁諗架? 妳老公對妳唔好咩? 妳對佢冇信心? 對自己冇信心? 定係之前有事發生過? 如果全部都唔係,就唔應該咁諗啦,會影片感情架

複式洋房

我唔會...因為如要走留都留唔住la...
所以冇咩好驚....驚黎都冇用...
bobo :-D :-D

男爵府

畀面勳章

我唔會驚佢揾女人(因為佢唔會)....只係好驚佢近黎呢度痛嗰度痛....又失眠....雖然我表面上冇乜嘢....但個心真係好驚呀....唔知點算

男爵府

做o左咁多年人,都睇通睇透lu~~
明白呢個世界上,無o野係自己所擁有o既~~
包括老公仔女,仔女大o左將來有自己生活,老公只係人生中一個伴~~

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

係呀,就算唔係有其他問題,但生老病死好難避免
唔好點評我

男爵府

BabyKC 寫道:
會.
尤其係有了囝囝之後

me2, 生o左個女之後就特別會

子爵府

calcal 寫道:
做o左咁多年人,都睇通睇透lu~~
明白呢個世界上,無o野係自己所擁有o既~~
包括老公仔女,仔女大o左將來有自己生活,老公只係人生中一個伴~~

agree,有好多人和事並唔係自己可以控制!

大宅

不如下次開個TOPIC 係 "老公會唔會成日驚無左我"

大宅

我唔會...因為如要走留都留唔住la...
所以冇咩好驚....驚黎都冇用...

---------------------------------------------
yes, i agree

跳至