產前產後

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問邊到有得賣BB同大人同床訓的圍欄(唔知點形容),thank you!

我妹諗住生完BB後假日先帶bb返自己屋企訓(平日比媽咪湊,訓反BB床)佢唔想買多一張床仔,所以想知邊到有得賣BB同大人同床訓的圍欄(唔知點形容),幾錢到呢,用後真係會安全嗎,thank you

大宅

Re: 請問邊到有得賣BB同大人同床訓的圍欄(唔知點形容),thank you!

荷花有呀.

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Re: 請問邊到有得賣BB同大人同床訓的圍欄(唔知點形容),thank you!

玩具反斗城都有

大宅

荷花係有, 我見吉島同永安都有, 但唔係圍欄, 只係類似一個兜, 你去睇睇一.......................但你要想清楚, 因為好多時BB同大人一起瞓之後, 就唔肯返BB床呀, 我驚你假日同你瞓完, 平日唔肯瞓BB床呀

開心生活......一切從心出發...隨遇而安...平凡是福

大宅

荷花有,不過好細張,唔可以用太耐喎~~~

大宅

如果係用來放响單/雙人床邊那種玩具反斗城有,
約二三百蚊, 這種圍欄有兩隻腳伸入床褥, 幾好用,
我個女幾歲時開始自己瞓我就用這種, 都ok。

別墅

唔該晒各位

首頁

尾頁

跳至