夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

如果自己老公是大細佬,你地會點平衡生活?

如題.

別墅

Re: 如果自己老公是大細佬,你地會點平衡生活?

其實我老公都是一個不折不扣的大細路, 當他表現man的一面時, 他便是我老公, 但當他做D幼稚野的時候, 我便覺得他是我的大仔, 兩個身份都是我愛的人!!!

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

當我有左琳琳既時候
每次出街佢就係我既保鏢
有人店到我 佢都鬧人地一餐 BUT.......
到我生完後 我發覺我好似生左兩個0甘
佢同B B冇咩分別 咩都我諗晒
不過0的種生活我已習慣
而且我鍾意做話事個個

複式洋房

十分同意,大事的他肯去承擔就ok啦
小事的,我覺得我地o的女人仔會處理得好o的lor

Leiyuemun 寫道:
其實我老公都是一個不折不扣的大細路, 當他表現man的一面時, 他便是我老公, 但當他做D幼稚野的時候, 我便覺得他是我的大仔, 兩個身份都是我愛的人!!!

翡翠宮

基本上我都係大細路一名,仲細路過佢,我係經常表現都係好細路女,差唔多識得我的人都係咁講,但我honey就一時時喇,要佢正經的時候佢都ok架,我相信佢可以take care我既∼∼∼

侯爵府

我老公都係超級大細路,有時真係激c,都唔知點攪,最多唔理佢
唔好點評我

大宅

有時真係覺得好似生多左個咁… :-( :-( :-( 但係佢有時又好鬼c成熟架喎…唔通有雙重人格
[img align=right]http://onfinite.com/libraries/832026/5b6.jpg[/img][img align=right]http://onfinite.com/libraries/832053/414.jpg[/img]

複式洋房

唔駛平衡,同佢出街行玩具店或者去海洋公園就好似成個大細路咁,捉唔住;但在家就我係細路女,咩都要佢照顧,因為我由細到大都唔識照顧自己,以前俾屋企縱壞哂!

大宅

我老公從來都無man過,從來都無成熟過.......我真係好想c左去算.. :-( :-( :-( :-( :-( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
誰會直率地說出所認識的真實?有所認識的少數人,愚蠢地不隱蔽自己充實的心,向愚民們說明他們的感情和見識,他們總是被人磔死或燒死。 歌德 <<浮士德>>入來做下test,不同的人對事情有不同的看法和感受﹗

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

洋房

d男人個個都係咁, 成日的鍾意行玩具店, 都慣了, 一齊玩咪得law!

大宅

我老公係個超級玩具迷,模型車、高達、卡通片樣樣都玩,
行街仲要去埋反斗城行一轉,好似帶個仔行街咁,
有時真係叫都唔走,
不過,有樣好,
就係唔怕去花心,仲冇時間去應酬d朋友添,
所以連我阿媽都會買模型俾佢,
等佢乖乖係屋企

不過,呢d都唔知係好定唔好囉

大宅

我老公從未細路過, 佢鍾意聽粵劇, 所謂流行曲就聽關正傑、許冠傑、徐小鳳etc..............

同D 60+ 既老人家最夾(我老公只係40出頭), 成個老餅咁, 佢最鍾意話事, 點人最叻 (因為佢成日點我)

反而佢成日話我係細路女

不過, 佢都有樣好, 因為老餅, 所以佢既思想好傳統, 對老婆係從一而終果隻, 仲有, 佢都好錫我, 有時重有D驚我添

男爵府

尼個人好熟喎!!!!! 同我老公一樣呀!!!!!!
我老公係個超級玩具迷~!!!!

carmenng17 寫道:
我老公係個超級玩具迷,模型車、高達、卡通片樣樣都玩,
行街仲要去埋反斗城行一轉,好似帶個仔行街咁,
有時真係叫都唔走,
不過,有樣好,
就係唔怕去花心,仲冇時間去應酬d朋友添,
所以連我阿媽都會買模型俾佢,
等佢乖乖係屋企

不過,呢d都唔知係好定唔好囉

該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至