自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 今日7-11有 Hello Kitty 粉紅色掛簾換呀!

我都買左囉~好靚呀!

男爵府

Re: 今日7-11有 Hello Kitty 粉紅色掛簾換呀!

我今日都向尖沙咀MTR個7仔買到!
------Pochacco2001(Ming)------

大宅

o係 tuen mun 西鐵 o個間到下晝6點幾都仲有成箱~

大宅

superlover_mak 寫道:
o係 tuen mun 西鐵 o個間到下晝6點幾都仲有成箱~

天水圍西鐵站o個間到下晝6點幾都係仲有成箱呀.

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

今日下午出街, 已經見人拎住, 咁走左幾間7-11都買唔度, 又話賣晒!! 點知夜晚成11點, 行過7-11買野, 突然間見住個男人拎住, 跟住就發現成箱擺係度, 都有成拾幾枝架!! 咁就買左喇!

大宅

我今日下午旺角7-11都買到, 同時旺角都有好多貨呀!!!我買都好開心. , 我可以有粉紅和藍色各一張.
[img align=left]http://sc.groups.msn.com/tn/5B/E1/cinnamoroll/2/22.jpg[/img]

男爵府

畀面勳章

尋晚係美松苑間7仔都有好多呀,個老細話突然間返了幾箱呀!
各位Auntie/Uncle請多多指教!

民房

昨晚我朋友係柴灣買唔倒,但老公放工係灣仔間7仔又係見到成箱呀,不過好多人話鍾意藍色多D,好似D質料好D(無咁多走紗)同唔使掛埋特別版^^
我要Office hour 才可以上網

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我今早行過 7-11 門口又貼出已售罄通知, 可能貨量很少, 所以好快就買晒了.

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

雖然我都買了藍色和粉紅色﹐但我都覺得藍色靚D﹐粉紅色比較“娘D”
LOOKLOOKBB 寫道:
昨晚我朋友係柴灣買唔倒,但老公放工係灣仔間7仔又係見到成箱呀,不過好多人話鍾意藍色多D,好似D質料好D(無咁多走紗)同唔使掛埋特別版^^

首頁

尾頁

跳至