產前產後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

洗世源醫生開刀手勢好嗎?

我最近第佢做OSCAR test, 覺得佢幾夾, 想口第落去, 但佢話佢太忙已經唔再做接生, 只會開刀o 請問有冇媽媽係洗醫生開刀及手勢如何?幾多錢呢?謝謝o

禁止訪問

Re: 洗世源醫生開刀手勢好嗎?

侯爵府

really? 我而家睇開佢, 同埋我就快生, 但都唔聽見佢同我講唔接生?

民房

我估之前睇開嗰d仲會做順產, 現在睇嗰d就只做開刀, 好多醫生因為太忙都會迫住只做開刀! 好似董曉芳都係咁!

複式洋房

謝謝回覆. 咁我或者要source過另一個醫生做back up 了, 反正我亦住係香港. :-( :

民房

噚日去見冼醫生, 順口問下佢係唔係不再接順產, 只做開刀, 佢話無咁嘅事, 佢話近日好多孕婦都有問佢同樣問題, 佢問我係唔係喺網站見到呢個消息, 因為問佢嘅人都話喺網站見呢個消息! 所以係呢度通知各位bk mami, 冼醫生仲做順產!

侯爵府

我上次去見佢時都諗住問佢, 但最終都唔記得咗. 唔該晒你.
另外我知佢會放大假. 咁如果我係佢放假嘅時候要生, 佢會唔會幫我, 定會安排另一位醫生俾我呢?

首頁

尾頁

跳至