興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

小心!警覺![一定要看 ]

這是朋友轉寄來的,值得跟各位分享~
知多啲!提高警覺,安全為上~~

>>晚上入理財中心,千萬要小心不要一個人入去...
>>今晚...大約十一時十五分許...我行去香港仔中心匯豐銀行o既"日夜理財中心時,
>>我前面有個中年男人入去...
>>我以為佢都只係去提款...但當我推門入去時,見到佢同入面一個女仔正在"紏纏",
>>起初我以為佢地認識,
>>我就繼續行前兩三步,但個男人見到我,就立刻叫我"唔好走,行入o黎",我見奇怪,就立刻
>>轉頭推開玻璃門走,但個男人追出o黎,仲一隻手捉住我隻手臂,一隻手"禁"住個褲袋, 話
>>我"做"乜""羅"佢D 錢,我起初仲以為佢傻,仲同佢講話我邊有"羅"佢D錢,
>>佢之後講左幾次話我做"乜""羅"佢D錢,仲叫我跟佢走,我當然死都唔跟 ,好彩後面有三
>>個整渠o既大漢向佢呼喝...佢先走....
>>我以為佢只不過係傻佬,以為無事,但係理財中心入面的女子滿手血同滿衣服都沾
>>有血蹟咁走出o黎,大叫個男人係賊仔,仲用cutter"界"傷佢隻手,我見佢隻手仲不斷咁
>>流...真係幾恐怖..個女子表示, 個男人用cutter威脅佢要佢比錢,但個女子撥開佢才受
>>傷,而剛剛我推門入去,個男人為左追出o黎,而最後一毫子都搶唔到...
>>各位,是我今晚新鮮熱辣o既經歷..我奉勸各位以後晚上入這些理財中心,千萬要小心不
>>要一個人入去... 真係幾危險!!!!
>>
>>祝各位平安!

等待驗證會員

Re: 小心!警覺![一定要看 ]

thanks

子爵府

thanks

子爵府

瞓得好勳章 環保接龍勳章

嘩!!咩而家d人咁狼死o既.....

大宅

複式洋房

[size=xx-large]Thanks

民房

多謝提醒!!
:-?

伯爵府

wa~咁狼死!!!過份~

別墅

多謝提醒, 有沒有報警?好恐怖........最好拉到人

大宅

我家有兩隻大烏龜

侯爵府

有冇報警??
謙謙在2004年10月29日出世了!

別墅

大宅

男爵府

Thanks!

民房

terrible

首頁

尾頁