二手市場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

10年6月尾買, 9月尾搬屋, 一直閒置, 非常少用,保養到11年6月中~
座檯式不用安裝, 只需插上13A插頭電掣就可用~
可包送貨 (離島東涌除外)

爐頭輸出熱力: 0 – 2.8千瓦
熱力調校段數 : 9
時間掣 : 1 – 99分鐘, 2-6小時
自動加熱功能
陶瓷玻璃面板 : EURO KERA
爐頭控制 : 電子輕觸式感應
電源供應 : 220伏特/50赫茲
淨重 : 9.9千克 產品尺寸 (毫米) (闊) X (深) X (高) : 670 x 380 x 65
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

男爵府

全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

男爵府

男爵府

男爵府

男爵府

民房

請問幾錢?

原帖由 cy_cheung 於 11-1-10 12:18 發表
10年6月尾買, 9月尾搬屋, 一直閒置, 非常少用,保養到11年6月中~
座檯式不用安裝, 只需插上13A插頭電掣就可用~
可包送貨 (離島東涌除外)

爐頭輸出熱力: 0 – 2.8千瓦
熱力調校段數 : 9
時間掣 : 1 – 99分鐘, 2-6 ...

複式洋房

請問幾錢呢?

大宅

精緻種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問賣咗未?同幾錢?

首頁

尾頁

跳至