美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

鬈髮用咩gel頭好 ?

用過定型水, 感覺好濕 / 好硬, 唔自然
又用過乳霜, 效果ok, 搽得少就好鬆, 搽得就好立, 較難控制.
有冇其他好推介 ?

民房

Re: 鬈髮用咩gel頭好 ?

Aveda 嘅 "be curly"!
natural & not sticky!

大宅

sebastian的potion 9

有護髮成份, 同埋有少少定型效果

今年唔興gel到死古古, 我諗呢隻都幾適合你, 順便gel住頭黎護髮麻

大宅

catwalk ~hair mousses (SaSa)

大宅

tweetycheung 寫道:

今年唔興gel到死古古, 我諗呢隻都幾適合你, 順便gel住頭黎護髮麻

請問邊度有得賣呀?thx!

大宅

我都聽過 人o地 話 "potion 9" 幾好, may I know where to buy and how much ?????

唔會gel到死古古, 但係會唔會好鬆散o架 ?? 因為髮尾有d乾, 係唔係應該加髮尾油 ??? 麻煩教吓我啦,Thanks

瑤瑤媽媽 寫道:
[quote]
tweetycheung 寫道:

請問邊度有得賣呀?thx![/quote]

大宅

我知sasa有得買, 好似五六十蚊, 有大支同細支嫁,
但都幾"結"架!
[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

首頁

尾頁

跳至