美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

畀面勳章

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

sasa係同counter一樣價錢, sasa vip有9折, counter係member都有9折. 卓悅係平啲, 但唔係成日有貨. if 買salon size係要去卓悅先有.

原帖由 rachel 於 11-1-20 07:43 PM 發表
請問卓悅是否平過 SaSa

子爵府

上次我向卓悅, 話想留名等SALON SIZE, 個姐姐話, 但係我地已經有百幾個人等緊貨啦....... (言下之意, 叫我唔好留名).
原帖由 baby_jkk 於 11-1-20 18:48 發表
卓悅啲貨去得好快, 我咁啱上月尾行過見到即刻買咗white falls, vital falls & nature moisturizing mask 的salon size. 果陣重見到有factor 1, 但我冇買. 個sales話上一次有salon size的貨是9個月前.

...

子爵府

SASA VIP 95 折咋!
原帖由 baby_jkk 於 11-1-20 19:59 發表
sasa係同counter一樣價錢, sasa vip有9折, counter係member都有9折. 卓悅係平啲, 但唔係成日有貨. if 買salon size係要去卓悅先有.

禁止訪問

畀面勳章

禁止訪問

畀面勳章

禁止訪問

畀面勳章

禁止訪問

回覆 1# rachel 的文章

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 rachel 於 11-1-20 21:03 發表
嘩, 係真唔係呀, 噤受歡迎

之前valmont登哂報紙話佢d貨係...

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

OH 原來SASA得95折!!

原帖由 zozozo 於 11-1-20 08:07 PM 發表
SASA VIP 95 折咋!

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

其實最穏陣都係去counter買好啲, 貨又新鮮啲, 不過sasa都ok, sasa好似係valmont其中一個authorized retailer.

珍珠宮

開心吸收勳章

係啦,factor I已經冇salon size,大家知唔知呢個牌子有冇其他product類似factor I咁架?早排行過見SASA問factor I時佢話冇貨,話出咗好多新野,唔知呢啲新野有冇好似factor I咁ge呢?

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

factor做收緊去紋真係好好, 新嘢prime用完啲皮膚好滋潤同有光澤.

禁止訪問

畀面勳章

子爵府

所以我寧願貴D , 幫趁SASA, 買D 貴價護膚品, 如果買著果間有問題真係好DUM 心.

貴係貴D..... 不過我會R 多D SAMPLE 補返數. HAHA 用得安心就算數啦.
原帖由 rachel 於 11-1-22 14:53 發表

我都有印象

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

原帖由 zozozo 於 11-1-22 15:26 發表
所以我寧願貴D , 幫趁SASA, 買D 貴價護膚品, 如果買著果間有問題真係好DUM 心.

貴係貴D..... 不過我會R 多D SAMPLE 補返數. HAHA 用得安心就算數啦.
...

我都係

男爵府

hi all,

thanks for telling how to read the lot number for the expiry date ...

by the way, i start trying the products last month ...
i think it works in the beginning but after a period of time ... seems just so so ...

i use prime regenera I + serum in evening ... but seems it's not hydrated enough ?!?

cyto complex eye factor III for my eye lines but seems just ok ...

pls. advise ...

禁止訪問

畀面勳章

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

想 r 多啲sample就要睇你 r 嘢o既功力啦! hahaha......

禁止訪問

畀面勳章

首頁

尾頁

跳至