心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有無平d apartment可住一個月左右,我想趁暑假同個女出外透下氣

我想搵dapartment既屋試下搬出一個月透下氣,上網睇價錢都唔平,我只想簡單d,即比錢即入住,唔駛按金上期咁麻煩,因為隨時又要搬回家,昨日聽到個衰99同第二個仔呻,話忍得我好辛苦,我何常唔係忍得佢好想死,我老公一個月得一日假,幾辛苦望到他放假,梗係出街行下shopping,又話我地pat低佢係屋企唔理佢,佢有無病,一個月對足29日,個日都唔想比我地出街,我聽到佢係電話數我幾多野,咁辛苦真係我想出去透下氣,我又唔想返外家住,而家天氣熱要開著冷氣,用得多電費,我老豆又唔鍾意,唔開冷氣又焗到死,不知有無媽咪知邊度有平靓正地方可住.

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 有無平d apartment可住一個月左右,我想趁暑假同個女出外透下氣

平平地...離島d酒店3千多元一個月
唔洗上期唔洗按金
又可日日對住沙灘

男爵府

畀面勳章

Re: 有無平d apartment可住一個月左右,我想趁暑假同個女出外透下氣

長洲D渡假屋有D月租,我前日見千四都有,可以煮食添

男爵府

環保接龍勳章

好明白你感受. 舊年我奶奶返

應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

洋房

你睇 口的 資料 得唔得 .

http://www.hongkonghotel.com.hk/

http://www.hk1.cc/client/client_flat_search_list.php?did=0&ftype=3&no_ppl=2&fid=

http://www.suite.com.hk/index.htm

子爵府

cheung9797,

你比的資料好有用, thanks!

亦唔該咁多位比其他意見,不過離島又遠得滯,萬一有乜事我都唔知點算,長洲我唔敢住,我怕有鬼,以前做女時,試過一個人租長洲度假屋一星期,諗住試下獨立,點知到夜晚發現門外有幾個人唔知做乜,因為隔離有隻窗但無開,所以隱約看到有人在門口,後來走左,我諗住係間屋咁悶出去行下,點知好難開門,原來有人放左罐石油氣爐係門口頂住度門,嚇到我即刻執野搭船走,都未住夠一日,而家長洲發生咁多野,更加唔敢去到咁遠.

我同老公傾過,佢話兩星期,唔好住咁耐,最好唔好搬,晚晚同我dup骨,我其實最想有兩頭住家,一,三,五係我邊住,二,四,六佢係99邊住,大家都平均,唔駛爭,又唔駛受氣,但想就得,做就難,兩頭住家要駛多左錢,得老公一個搵又無可能咁用法,惟有諗d短暫式.

複式洋房

嘉湖銀座嗰間都幾好ar...好似5900up
不過可能遠少少..同埋多d自由行...
但佢有個細細廚房仔...得閒可以煮下野都得ar
bobo :-D :-D

首頁

尾頁

跳至