自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

王國長老

Re: 自己帶bb出街

wandyfok 寫道:
女人係mud都得架!我諗你都得架,俾d信心自己啦!

呢句正呀 無錯, 女人係無咩唔得既, 俾0的信心自己, 個時我一個人帶兩個魔怪加埋BB車都係0甘, 而家諗番都覺得自己好犀利
(~'.'~)  (^.^ )*^-^*

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

別墅

嘩,妳們的經驗真係好好呀!
看到celestine媽媽的, 就一路看, 一路一額汗,而yenho媽媽的, 就好蝦碌啊. 可能到時我又係呢

多謝妳們鼓勵呀!

大宅

allwinlife 寫道:
我唔想印印跟住,好想帶bb行街, 但上落bus,mtr 一個人點算呢? 唔通車仔,揹帶,總有奶樽,尿片....好多嘢,:-( :-( :-( 你們點帶bb出街呀?

我成日都一個人帶bb出街, 好辛苦, 因為個孭一個廿磅既bb, 仲有帶個好大個袋載bb野, 又重, 試過有一次仲跌左個銀包都唔知呀, 所以一個人帶bb出街真係好辛苦, 落下街就冇所謂, 去遠路就真係多個人好d, 我都好想有個印印跟住我呀 :-( :-( 等我唔使咁辛苦 :-( :-(

首頁

尾頁

跳至