夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

結左婚有無試過對其他男人有好感?

洋房

Re: 結左婚有無試過對其他男人有好感?

點解會咁?係唔係你婚姻有問題?可唔可以詳細講吓?

複式洋房

我未試過,但係我好似唔係好接受到!!!
好容易有婚外情,要小心!!!!

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

結佐婚既女人可能會遺忘了拍拖既感覺, 很懷念....而老公亦因為同老婆相處已久,可能變得有點沒趣,沒拍拖時既「積極」對待...但這是正常的! 每對情侶都會必經,姑身論最後結婚與否,只要是相處時間長了,當然會比當初的甜蜜恩愛較為遜色,但唔代表已經沒有愛.... 現在在公司裡有個男性對你有好感,甚至佢有所行動,正常女性都會有些少喜悅,但未必代表你對這個男人的感覺同你老公一樣... 因為可能只是你喜愛有被追求的感覺,你要好好分清楚呢~

你真的要小心處理啊~
那麼,你同你老公之間有沒有發生問題???
如有,應該係好好解決! 這個時候有第三者加入,對你老公好唔公平,就算之間有問題,都不可以此為借口;
如沒有,就更加不能與這個第三者太親近! 始終結了婚,應該同異性保持適當距離! 不是結了婚就不能有異性朋友,但一個普通的異性朋友,同一個對你有企圖、有好感的「朋友」,你是能分辨得到吧~ 就算他純粹對你好,不是有企圖也好,亦應該收歛點呢~以免遭人閒話呢~

Childhood is journey, not a race.

禁止訪問

複式洋房

我有個男同事都係咁.........開頭我都有d誤會, 不過其實佢對個個都係咁的~

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

有些男生就是這樣,對人人(女人) 都好! 好溫柔體貼的模樣~ 如果你與他都未結婚,當然沒問題吧~ 但既然你已經結佐婚,無論他是否喜歡你都好,還是跟他保持距離好了! 可不要被呢種「遺忘左的拍拖感覺」擾亂了你呢~ 不如試下同老公攪d「花臣」(如去下旅行) 結佐婚也可以拍下拖的!與老公重拾拍拖時的熱戀感覺,不是更好嗎???
Childhood is journey, not a race.

伯爵府

同意

男爵府

畀面勳章

從冇....搞咁多嘢做乜吖....人地對我有好感就有....可惜我係絕緣體....我認為結咗婚就要對對方忠誠

大宅

monchan 寫道:
從冇....搞咁多嘢做乜吖....人地對我有好感就有....可惜我係絕緣體....我認為結咗婚就要對對方忠誠

我好同意你講, 我都係咁,眼中只有我老公一個我愛的男人
憲泓出世6磅 2歲10個月29磅

民房

冇咁多幻想就唔出事啦,
人地對自己好未當多個好朋友囉!

我都會感到人大了或對自己了解較多時,
會知道哪一種男人能吸引自己,
但吸引還吸引,
睇吓算啦,
屋企嗰個先係你「經營」經營返嚟的伴侶。

大宅

都有對其他男人有好感架…不過係睇下就算果隻囉…係女人都享受人
[img align=right]http://onfinite.com/libraries/832026/5b6.jpg[/img][img align=right]http://onfinite.com/libraries/832053/414.jpg[/img]

民房

雖然話可以同老公玩新花神,但也要他合作才可以,只得自己想得到初初拍拖时的心情和感覺是好難 :-|

大宅

agree with 是是但但

大宅

hi 七頭皮,
我也是呀. 我那個同事還對我個囝囝都好, 現在我和他也不同公司工作, 但公事上還有接觸. 他會主動打比我.
好似, 昨天我不出席舊公司聚會, 他會很關心問我什麼事. 而他亦有老婆及囝囝. 我會不停跟自己說, 他只是當我是好朋友, 無理由對我有特別想法,加上大家已婚. 而且我要對我老公及囝囝公平. 現我只以平常心對他, 只當他只一個好朋友.

翡翠宮

要玩辦公室戀情在邊個辦公室都可以發生, 我夠有人對我好啦唔通咁又鍾情於人咩, 自己檢點下自律下好 我呢到都有對人板睇到都想反謂呀 :tongue:

洋房

是是但但 寫道:
有些男生就是這樣,對人人(女人) 都好! 好溫柔體貼的模樣~ 如果你與他都未結婚,當然沒問題吧~ 但既然你已經結佐婚,無論他是否喜歡你都好,還是跟他保持距離好了! 可不要被呢種「遺忘左的拍拖感覺」擾亂了你呢~ 不如試下同老公攪d「花臣」(如去下旅行) 結佐婚也可以拍下拖的!與老公重拾拍拖時的熱戀感覺,不是更好嗎???

agree, 特別是"可不要被呢種「遺忘左的拍拖感覺」擾亂了你呢" 這一句. 如果你踏了入去, 只是自作多情, 那便偷雞不到... 再者, 你是愛你老公, 那多想想你老公及你囡囡.

洋房

少D幻想 就無野架啦

男爵府

吳彥祖 :mrgreen:

子爵府

有無聽過句說話: 係果到食, 唔好係果到痾!
呢句說話雖然形容得肉酸, 但亦係事實! 我有個朋友就係, 他結咗婚但仲係公司攪, 結果同個同事雖然分開, 但仲要成日見到, 而全公司d 人又知佢地既野...結果個女仔唔做.
結咗婚就唔好攪咁多野, 軒連既野太多, 累死好多人架!!
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
難題 ... 2 3 4 5