美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

唔想花錢買難受就千萬不要去上當了,
不負責任的一間美容公司.JOIN FACIAL做都未做又不斷SELL你買貴D既TREAMTMENT.手勢又求其...
敷完個MASK無人理你,按救命鐘,大叫有無人呀,D人可以唔知去曬邊.
BOOK好既時間去做FACIAL,無人通知你就私自消取,去到無曬人,話提早收工,

打去投訴一個推一個,無人同你受理的.咁大間公司可以咁不負責任的..
總之貼錢買罪受,提提各位想靚靚既SIS唔好再受騙.十萬個後悔都無用.

禁止訪問

男爵府

呢間野相信都唔少人中過招.
大家揀美容院真係要停一停,諗清楚,唔好學我.唔做功課亂咁JOIN.好後悔.

禁止發言

男爵府

菜少芬賣廣告果間呀,
真係唔開心,12月31號發生到NOW,完全無人會幫你跟進件事,你有你投訴,佢地可以當無事發生,咁既公司都唔慌生存得耐,都係拿拿林去做埋算了.
原帖由 HappyHelena 於 11-1-13 08:08 發表
邊間AR? 咁衰格???

民房

真係好離譜
唔係大間就join得過,大家真係要睇清楚

禁止訪問

男爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

原帖由 crystaltochan 於 11-1-11 15:19 發表
唔想花錢買難受就千萬不要去上當了,
不負責任的一間美容公司.JOIN FACIAL做都未做又不斷SELL你買貴D既TREAMTMENT.手勢又求其...
敷完個MASK無人理你,按救命鐘,大叫有無人呀,D人可以唔知去曬邊.
BOOK好既時間去做FACI ...

我試左la,手勢求其,唔多得,所謂body ,只係比張野貼上身發熱,做過程又不斷叫你加$200做機(全程只做了1個鐘),做後有另一位sales sell JOIN FACIAL,開頭sell 1 萬,之後3-5千買格仔,我話唔無咁多錢,之後又話$1000 - 5次,我睬佢都傻!!
sell我位sales些皮膚重要x突到爆,全面又紅,又有暗瘡,又有印,我心想又唔見你做得好,我皮膚重要好過佢!!!
我唔join重要黑我臉!!我心諗,搞掂自己先la,重來sell 我!!我真係好想說出口!!!

男爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

最後一句比dr.face,不知所謂!!!
我上到去先知原來叫####!!
唔該叫你地d sales搞好自己皮膚先出來sell 人!!服務又唔好,特別皮膚醜樣那位!!
$198我都覺得比貴左,完全不值!!

洋房

真係衰到震呀!

首頁

尾頁

跳至